Ispiši ovu stranicu

Prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore u streljaštvu

Prvenstvo u Zagrebu Prvenstvo u Zagrebu Foto: SK Grič - 7

U Zagrebu je 20. i 21. ožujka 2021. održano prvenstvo RH u disciplini 10 metara ISSF juniori i juniorke. Natjecanju su pristupili i strijelci iz SK "Grič-7" Vukovar. U subotu 20.ožujka nastupile su djevojke u disciplini puška 10 m, Tea Njegovec i Katarina Mirosavljević. U vrlo jakoj konkurenciji od 64 natjecatelja, djevojke su se svojim rezultatima smjestile oko polovice tablice. S obzirom da su u treniranju imale dulju pauzu zbog COVID-a, u klubu su zadovoljni rezultatima. Potvrdile su normu i pojačale svoj najbolji službeni rezultat.

U nedjelju je nastupila Kiara Lemac u disciplini pištolj 10 m. Osvojenim 11. mjestom u vrlo jakoj konkurenciji od 29 djevojaka je također potvrdila normu.Streljaštvo2

Slijedeći tjedan slijedi prvenstvo županije za seniore i seniorke. Klub se nada dobrim rezultatima jer su djevojke već s ovim rezultatima dokazale koliko mogu, ostvareni rezultati su iznad seniorskih normi. Nakon toga slijedi prvenstvo RH u Dubrovniku što je dodatan motiv za naporno treniranje.

Pročitano 895 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI