Ispiši ovu stranicu

Kuglači Vodovoda i dalje pobjeđuju

Kuglači Vodovoda Kuglači Vodovoda Foto: Kery

U 6. kolu 3. HKLI – zona Osijek kuglači Vodovoda grada Vukovara gostovali su u Pitomači gdje su igrali protiv istoimene ekipe. Nakon dosta zanimljive i neizvjesne igre vukovarski kuglači slavili su rezultatom 5 : 3 ( 3066 – 2975 srušenih čunjeva ). Pobjedu, kojom su i dalje zadržali maksimalni bodovni učinak, ostvarili su Ivančić 478, Vučković 484, Kaman 566, Gregurević 478, Đumić 498 i Kljajić 562 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Kaman i Kljajić.

Prva dva bloka igrača, na vrlo neugodnoj kuglani, odigrali su vrlo izjednačeno. Domaćini su lagano poveli da bi drugi blok igrača završio s malom prednošću vukovarskih kuglača. Treći blok igrača vrlo brzo utakmicu je usmjerio prema novoj pobjedi Vukovaraca. Dojam je da su kuglačima Vodovoda više problema stvarale masne, klizave kugle nego dobra igra domaćih kuglača.

Raspored utakmica odredio je da su kuglači Vodovoda uz jednu domaću pobjedu ovom pobjedom stigli do četvrte gostujuće pobjede, što je vrlo vrijedno postignuće. Novom pobjedom zadržan je i sto postotni učinak. Vrijedi i napomenuti da je Vukovarcima utakmica 5. kola na domaćoj kuglani protiv ekipe Zara – Auto Matrix odgođena radi problema s koronom u ekipi Zare.

U slijedećem kolu kuglači Vodovoda grada Vukovara su slobodni, a potom slijedi novo gostovanje kod ekipe HT-a u Osijeku.

Pročitano 880 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI