Ispiši ovu stranicu

HVIDR-a – Vodovod 2:6

I u četvrtom kolu 3. HKLI – zona Osijek kuglači Vodovoda grada Vukovara su pobijedili. U Virovitici, na najtežoj kuglani u ligi, pobijeđena je zahtjevna ekipa HVIDR-e rezultatom 6 : 2 ( 2949 – 2945 srušenih čunjeva ). Pobjedu su izborili Vučković 489, Kaman 485, Higl 496, Ivančić 527, Gregurević 489 i Đumić 463 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Kaman, Ivančić i Gregurević.

Četvrta pobjeda, od toga tri u gostima, izborena je u vrlo uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici. Sama činjenica da je u pet, od šest, parova odlučivao ukupan pojedinačni rezultat srušenih čunjeva puno toga govori. Dakle, u pet parova je rezultat u setovima, po stazama, bio izjednačen, 2 : 2. Od samoga početka utakmice Vukovarci su bili u laganoj prednosti i pri tome osvajali pojedinačne poene.

Hoće li vukovarski kuglači osvojiti i drugi bod nije se znalo gotovo do samoga kraja, iako je bilo prilike riješiti tu dilemu i prije. Na kraju semafor je pokazao četiri čunja viška za kuglače Vodovoda čime je izborena i četvrta pobjeda istim rezultatom, 6 : 2 i to prva pobjeda na virovitičkoj kuglani. Ova pobjeda je tim vrjednija ako se imaju u vidu veliki problemi s igračkim kadrom prije kao i tijekom same utakmice.

Ovom pobjedom kuglači Vodovoda i dalje predvode prvenstvenu ljestvicu s maksimalnim učinkom ispred osječke Zare – Auto Matrix, ekipe koja , također, ima sve pobjede ali i utakmicu manje. Ekipa Zare je, upravo, slijedeći suparnik vukovarskim kuglačima na kuglani u sportskoj dvorani.

Zara je prošle sezone ispala iz druge lige, bivša prvoligaška ekipa u kojoj nastupaju i bivši reprezentativci. Kako je slijedeći vikend blagdan Svih Svetih, te nema nastupa, prilika je to i da se ekipa maksimalno pripremi za tu utakmicu.

Pročitano 627 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI