Ispiši ovu stranicu

Vukovarski plivači vratili se iz Siska s 53 medalje

Upisuju članove cijele godine Upisuju članove cijele godine Foto: PKV

Nakon višemjesečne pauze od natjecanja, krajem srpnja u Sisku je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za sve kategorije od početnika do seniora. Natjecanje je održano u 50 metarskom bazenu, a nastupilo je 163 plivača i plivačica iz osam klubova.

- Plivački klub Vukovar predstavljalo je 20 plivača i plivačica pod vodstvom trenera Ivana Koščevića. Osvojili su fantastične 53 medalje što je dosad nezabilježen uspjeh, a pojedinci su isplivali limite za državno prvenstvo koje će se održati u Zagrebu 8. i 9. kolovoza – pojašnjava tajnica kluba Kristina Žuvić.

Na ovom su se natjecanju posebno istaknuli Stefan Tintor koji je osvojio 10 te Ivana Kosanović s osvojenih 13 pojedinačnih medalja.

- Možemo biti iznimno zadovoljni nastupima naših plivača i plivačica koji su pokazali izuzetnu borbenost i dokazali kako smo u kratkom vremenu svojim rezultatima premašili klubove s dugogodišnjom tradicijom. Naš klub bilježi sve veći broj plivača i plivačica iz drugih klubova i gradova koji prelaze u naš klub zbog izvrsnih uvjeta treniranja na Plivalištu Vukovar. Upravo je to dokaz kako naši plivači imaju savršene mogućnosti za napredak i postizanje izvrsnih rezultata – naglašava Žuvić i dodaje kako su prije samo godinu dana na ovom natjecanju osvojili tek jednu medalju. Razlika je ogromna i pokazuje strelovit usponovoga sporta u našem gradu.

Inače u Plivačkom klubu Vukovar upisuju nove članove tijekom cijele godine i pozivaju svu djecu koja žele trenirati, družiti se i natjecati da im se pridruže.

Klub djeluje na adresi Trg Dražena Petrovića 2 u Borovo Naselju, odnosno na Plivalištu Vukovar.

 

Pročitano 1211 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar