Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Zaklada Marin Ćilić organizira besplatni kamp za mlade tenisače

Sudionici tenis kampa Sudionici tenis kampa Arhiva HRV-a

Kako bi približili tenis djeci te ih podsjetili kako je sport važan za njihovo zdravlje već petu godinu u Vukovaru, Zaklada Marin Ćičić organizira besplatni teniski kamp za djecu u dobi od 7 do 14 godina.

- Osim širenja poruke o važnosti bavljenja sportskom aktivnosti tijekom cijele godine, poruka zajedništva i važnost timskog rada jednako je važan cilj ovog projekta - rekla je direktorica Zaklade Marin Ćilić, Nevena Mrkonjić.

Idejni začetnik Tenis kampa u Vukovaru je Dino Ilečić, rođeni Vukovarac i bivši tenisač, a sada znanstvenik u sportu. S obzirom na posebne okolnosti uzrokovane virusom COVID-19, ove godine Dino i njegovi kolege treneri iz Švedske neće moći biti u Vukovaru te je organizaciju preuzeo Teniski klub Borovo naselje i trener Pero Cvitković. 

Teniski kamp i ove godine  se održava na terenima Teniskog kluba Borovo naselje. Treninzi će se odvijati u manjim grupama kako bi se lakše provodile preporuke vezane za posebnu situaciju oko COVID-19 virusa. Kamp traje sve do 31. srpnja 2020. godine od  9 do 11 sati. Tijekom trajanja kampa djeca će, osim savladavanja backenda, forhenda i servisa, učiti i o vrijednostima fair playa.

Zaklada Marin Čilić, našeg proslavljenog tenisača i ovu godinu je podržala  kamp te uz novčanu donaciju donirala opremu svoga partnera tvrtke HEAD.

Pročitano 663 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI