NAJNOVIJE
U Hrvatskoj 62 novooboljelih osoba

U protekla 24 sata U Hrvatskoj su zabilježena 62 nova slučaja zaraze koronavirusom pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 553.

(Petak, 07 Kolovoz 2020 15:03)
U OBŽ jedna oboljela osoba

Uposljednja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ testirano je ukupno 128 uzoraka, a samo je jedan bio pozitivan na koronavirus, i to osobe iz Osijeka.

(Petak, 07 Kolovoz 2020 12:15)
Na području VSŽ 7 novooboljelih od koronavirusa

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podatcima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata 7 je novih pozitivnih osoba na COVID-19 (1 osoba iz Vinkovaca, 2 osobe iz Nuštra, 1 osoba iz Komletinaca, 2 osobe iz Privlake i 1 osoba iz Cerne).

(Petak, 07 Kolovoz 2020 09:23)
Potvrđena zaraza u obiteljskom domu u Vinkovcima: zaraženo 13 korisnika i jedna djelatnica

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije održanoj danas u Vinkovcima potvrđena je informacija kako je COVID-19 probio u obiteljski dom za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima.

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 19:01)
Koronavirus ušao u jedan vinkovački dom za starije

Među 24 osobe, koliko je u četvrtak novoobljelih osoba od koronavirusa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, najveći dio su korisnici jednog privatnog Doma za starije i nemoćne u Vinkovcima, doznaje se neslužbeno u tome slavonskom gradu - prenosi Hina. 

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 15:21)
Hrvataska bilježi 28 novih bolesnika od COVID-a 19

U Hrvatskoj je zabilježeno 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je broj trenutno oboljelih 561, objavio je Stožer Civilne zaštite RH.

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 14:14)
Vukovarki prva nagrada u Kninu

Na šestoj pjesničkoj manifestaciji domoljubne poezije Stijeg slobode – Stina pradidova, koja je u organizaciji zadarskoga ogranka Hrvatskoga književnog društva, Kninskog muzeja i Grada Knina održana na kninskoj tvrđavi, prvo je mjesto pjesmom Opomena osvojila vukovarska književnica Tanja Belobrajdić. 

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 13:38)

Zaklada Marin Ćilić organizira besplatni kamp za mlade tenisače

Sudionici tenis kampa Sudionici tenis kampa Arhiva HRV-a

Kako bi približili tenis djeci te ih podsjetili kako je sport važan za njihovo zdravlje već petu godinu u Vukovaru, Zaklada Marin Ćičić organizira besplatni teniski kamp za djecu u dobi od 7 do 14 godina.

- Osim širenja poruke o važnosti bavljenja sportskom aktivnosti tijekom cijele godine, poruka zajedništva i važnost timskog rada jednako je važan cilj ovog projekta - rekla je direktorica Zaklade Marin Ćilić, Nevena Mrkonjić.

Idejni začetnik Tenis kampa u Vukovaru je Dino Ilečić, rođeni Vukovarac i bivši tenisač, a sada znanstvenik u sportu. S obzirom na posebne okolnosti uzrokovane virusom COVID-19, ove godine Dino i njegovi kolege treneri iz Švedske neće moći biti u Vukovaru te je organizaciju preuzeo Teniski klub Borovo naselje i trener Pero Cvitković. 

Teniski kamp i ove godine  se održava na terenima Teniskog kluba Borovo naselje. Treninzi će se odvijati u manjim grupama kako bi se lakše provodile preporuke vezane za posebnu situaciju oko COVID-19 virusa. Kamp traje sve do 31. srpnja 2020. godine od  9 do 11 sati. Tijekom trajanja kampa djeca će, osim savladavanja backenda, forhenda i servisa, učiti i o vrijednostima fair playa.

Zaklada Marin Čilić, našeg proslavljenog tenisača i ovu godinu je podržala  kamp te uz novčanu donaciju donirala opremu svoga partnera tvrtke HEAD.

Pročitano 127 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija