Ispiši ovu stranicu

Prvo mjesto Cvitkoviću i Marušiću

Prvo mjesto Cvitkoviću i Marušiću Foto: TK Borovo naselje Vukovar

U organizaciji TK Borovo naselje - Vukovar  održani su turniri za dvije kategorije tenisača – najmlađe, do 8 godina te one malo starije, u kategoriji do 10 godina.

-U kategoriji za djecu do 8 godina naš klub predstavljali su Ivano Cvitković i Petar Marušić koji su u svojim skupinama zauzeli 1. mjesto te po prvi puta Ena Topić, koja je u svojoj skupini osvojila srebrno odličje – ističe tajnik kluba Goran Jelenić dodajući kako su uspješni bili i tenisači u kategoriji do 10 godina.
-Dino Binec Dedić osvojio je 2. mjesto u brončanoj skupini, dok je Marko Marušić u istoj skupini zauzeo 3. mjesto. Naš najmlađi član Ivano Cvitković, osvojio je 3. mjesto u zelenoj skupini.
Čestitamo našim dečkima, kao i osvajačima turnira Luki Mitroviću iz TK Olimpija, u muškoj konkurenciji te Leni Drmić iz TK Đakova koja je bila najbolja među djevojčicama – rekao je Jelenić.

Do kraja sezone na području Slavonije održat će se još 4-5 turnira. Najuspješniji tenisači natjecat će se početkom rujna na regionalnom natjecanju u Donjem Miholjcu, a najbolji među njima sudjelovat će krajem rujna na državnom natjecanju.

Pročitano 997 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić