NAJNOVIJE
Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović ustvrdio je danas da predsjednik Zoran Milanović ne može biti kandidat za mandatara za sastav vlade, ali ni premijer, ističući da svako drukčije tumačenje ugrožava višestranački parlamentarni demokratski ustavni poredak i vladavinu prava.

(Petak, 19 Travanj 2024 16:58)
HGK Županijska komora Vukovar organizirala seminar "Kako zaposliti stranog radnika - procedure i izazovi"

HGK Županijska komora Vukovar organizirala je u suradnji s HZZ PU Vukovar seminar "Kako zaposliti stranog radnika - procedure i izazovi".

(Petak, 19 Travanj 2024 13:56)
Vukovarka Barbara Kalauz predstavlja svoju treću zbirku pjesama

U Gradskoj knjižnici Vukovar večeras će, s početkom u 18 sati, Vukovarka Barbara Kalauz predstaviti svoju zbirku pjesama „Tragovi pjesnika“.

(Petak, 19 Travanj 2024 11:46)
51 – godišnjak iz Trpinje uhićen jer je oštetio dva automobila

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Trpinje zbog sumnje da je u Vukovaru oštetio dva osobna automobila. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su sumnju kako je osobne automobile oštetio predmetom, pri čemu je vlasnicima osobnih automobila pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća eura. Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku

(Petak, 19 Travanj 2024 11:38)
Uhićen 31 godišnjak u nezakonitom posjedovanju droge

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su, prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporabe droga, zatekli 31-godišnjaka u nezakonitom posjedovanju droge.
Prilikom policijskog postupanja, kod 31-godišnjaka iz Ivankova je pronađeno i oduzeto 201,8 grama speeda te 100 grama kreatina, odnosno smjese za povećanje mase droge, precizna digitalna vaga, mobitel i drugi predmeti za koje se sumnja da potječu od kaznenog djela. Nad 31-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja kako je navedena droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji. Osumnjičenik je, 18. travnja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku.

(Petak, 19 Travanj 2024 11:36)
U Vinkovcima znanstveni skup o gospodarenju šumama

Povodom obilježavanja 150 godina znanstvenog i organiziranog pristupa šumarstvu jugoistočne Slavonije i djelovanja Brodske imovne općine u Vinkovcima se održava dvodnevni znanstveni skup Gospodarenje šumama hrasta lužnjaka u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

(Petak, 19 Travanj 2024 09:31)
Šest novih zastupnika iz pete izborne jedinice

U petoj izbornoj jedinici izabrano je šest zastupnika koji do sada nisu imali mandat ili bili članovi vlade.

(Petak, 19 Travanj 2024 08:24)

Ante Bulat novi je trener HNK Vukovar 1991

Dražen Pernar Dražen Pernar

Hrvatski nogometni klub Vukovar 1991 dobio je novog trenera. U dogovoru s klubom dosadašnji trener Željko Mažar ostaje u klubu a novi je trener Ante Bulat, potvrdio je sportski direktor HNK Vukovar 1991 Dražen Pernar – S dosadašnjim smo trenerom bili jako zadovoljni, zbilja smo imali jednu jako dobru suradnju ali u dogovoru s njim odlučili smo se da promijenimo trenera, odnosno da dovedemo jednog mlađeg trenera koji ima više poleta i elana.

Čovjeka koji će možda uvesti nove metode rada i poboljšanje kvalitete svih igrača ali nismo tu isključili našeg starog trenera Željka Mažara koji će vjerojatno biti u stožeru novog trenera. Imat ćemo spoj mladosti i iskustva iz tog razloga smo izabrali Antu Bulata za novog trenera, nadamo se u novoj sezoni da ćemo od prvog kola nastupiti jako kvalitetno i dobro – rekao je Pernar.

Ante Bulat nema velikog trenerskog iskustva, ovo mu je prvi samostalni trenerski posao, iako radi 5-6 godina u nogometu. Ponikao je u Šibeniku, igrao u Hrvatskom dragovoljcu a jedan dio karijere je proveo u Dinamu Zagreb. Kao trener radio je u Papuku, bivšem Kamen Ingradu.Bulat

Cilj je prvo mjesto u 3. HNL

Pripreme za novu sezonu počet će 29. lipnja 2020. prozivkom igrača – Za pripreme imamo više od 7 tjedana, to je više nego optimalno vrijeme da se ekipa dobro pripremi tako da očekujem da ćemo biti maksimalno spremni za novu sezonu. Što se tiče igračkog kadra mi smo se dosta ojačali u zimskom prijelaznom roku i želja nam je zadržati cijeli igrački kadar.

Obavili smo neke razgovore s igračima, naravno da to moramo sve još konkretizirati i imamo jednu dobru povratnu informaciju tako da bi cijeli igrački kadar vjerojatno ostao. Međutim, želimo se još ojačati s obzirom da imamo visoke ciljeve a to je napad na prvo mjesto u 3. HNL. Imamo neke pozicije koje su nam deficitarne unutar momčadi tako da ćemo ciljano dovoditi pojačanja na određene pozicije kako bi pojačali konkurenciju na tim pozicijama.

Želimo što je više moguće igrača imati tijekom pripremnog perioda ali ove godine, s obzirom na ovu situaciju, prijelazni rok se pomjerio tako da će ove godine to malo biti čudno. Prijelazni rok počinje krajem srpnja i završava sredinom listopada.

Škola nogometa dobit će nove trenere

U klubu će doći do rekonstrukcije i u Školi nogometa gdje ćemo je osnažiti s nekoliko trenera. U prošlom mandatu su bila samo tri trenera, to je malo s obzirom na broj natjecateljskih selekcija, tako da ćemo i po tom pitanju dosta poraditi da bi imali kvalitetu više i da bi imali bolje uspjehe – zaključio je Pernar

Pročitano 1149 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija