Ispiši ovu stranicu

Ekipno C prvenstvo Hrvatske u plivanju

Prvenstvo Hrvatske Prvenstvo Hrvatske Foto: Kery

Plivački klub Vukovar

Ekipno C prvenstvo Hrvatske u plivanju

Na Plivalištu u Vukovaru u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza i Plivačkog kluba Vukovar održano je Ekipno C prvenstvo Hrvatske. Nazočne je u ime domaćina pozdravio predsjednik Plivačkog kluba Vukovar Luka Jurić - Naš klub našao je svoje mjesto pod suncem, svoje mjesto na plivačkoj karti Hrvatske. Svim plivačicama i plivačima, trenerima, želim puno uspjeha, sucima dobro suđenje a navijačima glasno navijanje – rekao je Luka Jurić. Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo grada Vukovara Dražen Kobašević. – Za sve ljubitelje vodenih sportova, plivanja konkretno, mislim da će svi uživati kroz ova dva dana. Jako lijepo organizirano i čestitke domaćinu na tome. Otvorenje su uveličale i mažoretkinje grada Vukovara. Na natjecanju je sudjelovalo dvanaest klubova: PK Orion, Čakovečki plivački klub, PK Jadera, PK Barok, PK Orka, PK Virovitica, PK Pula, PK Međimurje, PK Đakovo, Vinkovački plivački klub, PK Sisak Janaf i PK Vukovar.

Plivački klub Vukovar pod vodstvom trenera Ivana Koščevića, dokazao je kako klub ima velik potencijal biti i dobri plivači i dobri domaćini.

U ukupnom poretku plivači Plivačkog kluba Vukovar zauzimaju 10. mjesto, dok su plivačice na 5. mjestu.

Plivali su u disciplinama:

-50m slobodno plivali su Magdalena Krstić, Lucija Šimčić, Luka Knežević i Bruno Milošević

-Na 400m slobodno Jelena Stojadinović osvojila je 3. mjesto. Istu disciplinu plivali su još i Gita Čilić, Luka Knežević, Ivan Szabo.

-U disciplini 100m prsno plivali su Lara Horvat, Gita Čilić, Luka Čarapović, Ivan Szabo.

-Na 100m leđno prvo mjesto zauzela je Jelena Stojadinović, a plivali su još i Lucija Batarelo, Luka Čarapović i Marko Kresić.

-Štafetu na 4x100m mješovito plivali su Luka Čarapović, Ivan Szabo, Luka Knežević i Bruno Milošević. Žensku ekipu činile su Jelena Stojadinović, Lara Horvat, Magdalena Krstić i Gita Čilić.

-100m slobodno plivali su Jelena Stojadinović, Gita Čilić, Ivan Szabo i Bruno Milošević.

-Na 200m leđno Jelena Stojadinović zauzela je 2. mjesto. U istoj disciplini plivali su i Lucija Batarelo, Luka Čarapović i Marko Kresić.

-Na 200m leptir nastupili su Magdalena Krstić, Gita Čilić, Luka Čarapović i Marko Kresić.

-Štafetu u disciplini 4x100m slobodno plivale su Jelena Stojadinović, Magdalena Krstić, Gita Čilić i Lara Horvat, dok su od plivača to bili Luka Čarapović, Ivan Szabo, Bruno Milošević i Marko Kresić.

-200 m slobodno plivali su Jelena Stojadinović, Gita Čilić, Ivan Szabo i Marko Kresić.

-200m prsno plivali su Lara Horvat, Lucija Batarelo, Luka Čarapović i Bruno Milošević.

-U disciplini 100m leptir plivali su Magdalena Krstić, Lara Horvat, Bruno Milošević i Marko Kresić.

-Na 200 m mješovito Jelena Stojadinović zauzela je 2. mjesto. Plivali su i Gita Čilić, Luka Čarapović i Ivan Szabo.

Pročitano 1299 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI