Ispiši ovu stranicu

Nova pobjeda kuglača Vodovoda

U 16. kolu 3. HKLI –zona Osijek kuglači Vodovoda grada Vukovara ostvarili su treću uzastopnu pobjedu. Na svojoj kuglani pobijeđena je iznenađujuće dobra ekipa virovitičke HVIDR-e rezultatom 6 : 2 ( 3186 – 3182 srušena čunja ).

Za ekipu Vodovoda su nastupili Kljajić 527, Vučković 533, Ivančić 524, Gregurević 551, Kaman 549, Đumić 144 i Higl 358 srušenih čunjeva, a pojedinačne poene osvojili su Kljajić, Ivančić, Gregurević i Kaman.

Do nove pobjede vukovarski kuglači došli su neočekivano teško. Gotovo cijelu utakmicu Vukovarci su bili u prednosti, a drugi bod je bio neizvjestan do samoga kraja, iako se u zadnju izmjenu staza, zadnjih 30 hitaca, ušlo s pedesetak čunjeva prednosti. Gostima je jednostavno rečeno kuglana legla tako da su se domaći kuglači morali pošteno potruditi da ostvare novu pobjedu.

Ovom pobjedom Vukovarci su se našli grupi četiri ekipe koje dijele treće do šestog mjesta na prvenstvenoj ljestvici ali samo s bodom razlike. Nova pobjeda možda bi ih mogla dovesti i do treće pozicije na ljestvici !

Priliku za četvrtu uzastopnu pobjedu vukovarski kuglači imaju u petak, 28. veljače s početkom u 18 sati kada na svojoj kuglani dočekuju izravnog takmaca za plasman, ekipu Našica.

Pročitano 672 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI