Ispiši ovu stranicu

Višebojsko prvenstvo grada Vukovara

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar

Kraj kalendarske godine u gimnastičkom klubu Vukovar rezerviran je za  Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Iako je to posljednje natjecanje u godini, za  natjecateljice  ima veliku važnost , jer su uključene sve članice natjecateljske grupe bez obzira u kojem se programu natječu.  Natjecanje se odvija samo u pojedinačnoj konkurenciji u četiri kategorije, a odvijalo se u dva dijela. Prvi dio natjecanja je odrađen u ponedjeljak 16.12. i natjecalo se na gredi i parteru. Drugi dio natjecanja je bio u srijedu 18.12. i natjecalo se na preskoku i ručama.

U B programu u kategoriji mlađe juniorke 1. mjesto osvojila je  Monika Zovko.

U C programu je na kraju natjecanja bio ovakav poredak:

Kadetkinje: 1. Petra Kolarić, 2. Maja Marković, 3. Hana Antunić, 4. Marija Džaja, 5. Ana Vuk, 6. Mia Lozančić i 7. Tamara Stefanović.

Mlađe juniorke: 1. Maja Kell, 2. Nika Budim, 3. Valentina Mrkonja, 4. Vita Panza, 5. Atina Simić,   6. Lana Skokić, 7. Melani Grganić, 8. Lana Antunić, 9. Ela Andrašević i 10. Ana  Kuzmanović.

Juniorke:1. Miljana Poznanović, 2.  Ella Kalentić, 3. Nikolina Velikić,  4. Aurora Ristović, 5. Ela Vojtkiv, 6. Petra Petričević, 7. Lana Ernjaković, 8. Dijana Andrašević.

Seniorke: 1. Vanja Kiralj, 2. Iva Čikanović, 3. Tena Ivanković,  4. Ivana Crnjac,  5. Kristina Gužvić.

Pročitano 1650 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI