Ispiši ovu stranicu

Poraz košarkaša Borova

Borovo - Vinkovci Borovo - Vinkovci Foto: Kery

2. Hrvatska košarkaška liga Istok

Košarkaši  Borova krenuli su s pripremama za novo prvenstvo početkom rujna, dobro su odradili pripreme, odigrali su nekoliko pripremnih utakmica i spremno dočekuju prvenstvo

- U natjecanje krećemo s 4-5 seniora a ostalo su kadeti i juniori. Što se tiče igračkog kadra Arijan Jovanović se vratio u Osijek a Mario Rajšić je zbog poslovnih obveza prestao trenirati košarku. Imamo i tri povratnika u ekipu to su Mateo Pravdić, Nemanja Tomić i Vojislav Jakovljević. Jedini cilj nam je razvoj mladih igrača. Klupska politika je odlučila da jedan mali klub ne bi trebao imati ambicija odlaska u rang više, tako smo zacrtali naš put a to je jedino razvoj mladih igrača koji će jednog dana igrati za velike klubove. Tako je naš član Srđan Brocić potpisao za premijer ligaša Alkar iz Sinj, naš drugi igrač koji je bio član KK Vukovar Filip Bjelanović prošle je godine bio u Hermesu sada je u Škrljevu i recimo da je to neki cilj našeg kluba – rekao je trener Borova Igor Modalek.

U prvom kolu Borovo gostuje u Đakovu, o čemu Modalek kaže - Đakovo je nepoznanica, prošle godine su igrali Prvu ligu međutim ne znamo tko je napustio klub a tko nije tako da ne znamo niti jačinu ekipe. Mi ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu pa što bude. Pokušat ćemo držati visoku razinu igre s puno trčanja i to trebamo pokazati na terenu i mislim da će i ova sezona biti zadovoljavajuća – zaključio je Modalek  

Rezultati 1. kola: Županja – Vinkovci 83:74, Rekord Tim – Požega 86:80, Đakovo – Borovo 92:62 ( po četvrtinama 32:22, 22:11, 17:11, 21:18.)

Borovo: Dino Ragač 11, Aleksandar Kapović 11, Ivan Papeša 8, Aleksandar Jakovljević 7, Robert Ragač 7, Mihajlo Ostojić 5, Nemanja Tomić 4, David Rajaković 4, Mihael Bekavac 3, Mateo Pravdić 2, Jovan Đuričić 0, Vojislav Jakovljević 0.

Pročitano 660 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI