Ispiši ovu stranicu

Kuglači Vodovoda grada Vukovara uz Slatinu jedine neporažene ekipe

Četvrto kolo HKLI – zona Osijek donijelo je novu pobjedu kuglača Vodovoda grada Vukovara. Pobijeđena je ekipa osječkog Tramvaja rezultatom 5 :3 ( 3215 – 3101 srušeni čunj ). Za ekipu Vodovoda su nastupili Kljajić 543, Jakša 544, Ivančić 523, Gregurević 557, Kaman 494 i Vučković 554 srušena čunja, a pojedinačne poene su osvojili Jakša, Gregurević i Vučković. Odigrana je prava prvenstvena utakmica gdje se konačan rezultat nije znao do samoga kraja.

- Od samog početka ukupni čunjevi su išli na stranu Vukovaraca ali je trebalo osvojiti treći pojedinačni poen da bi domaćini mogli slaviti pobjedu. Na samome kraju to je i ostvareno te su kuglači Vodovoda GV uz ekipu Slatine ostali i dalje jedine neporažene ekipe. Sam tijek utakmice pružio je realnu šansu da se utakmica gotovo odluči već nakon drugog bloka igrača, međutim pomanjkanje koncentracije u zadnjim hicima je odluku o pobjedniku odgodilo za zadnji blok igrača. Na kraju ostvarena je vrijedna pobjeda uz vrlo dobru igru cijele ekipe – rekao je trener Vodovoda grada Vukovara Ivan Vučković.

Polu dirigirani ždrijeb, rasporeda odredio je da vukovarskim kuglačima sada slijede tri uzastopna gostovanja, uz jedno slobodno kolo, tako da prvenstvenih utakmica u Vukovaru nema sve do početka prosinca. Prvo u nizu gostovanja je na teškoj kuglani u Virovitici protiv ekipe HVIDR-e.

Pročitano 585 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI