Ispiši ovu stranicu

Vuteks Sloga – Osijek 0:8

Vuteks Sloga - Osijek Vuteks Sloga - Osijek Foto: Kery

NK VUTEKS SLOGA: Vuković, Jelečki, Glamočak, Marić, Utvić, Spasić, Mirosavljević, Bingulac, Rist, Križanović, Bratić (Dujmović, Tunjić, Bokan, Vuksanović, Božović, Nedić, Bijelović)

NK OSIJEK: Ivušić, Silva, Kleinheisler, Majstorović, Mance, Alves, Žaper, Škorić, Marić, Pilj, Šutalo (Malenica, Tomelin, Lopa, Dugandžić, Mioč, Lončar, Mbakogu,).   

U šesnaestini finala Kupa Hrvatske Vuteks Sloga je ugostila prvoligaša Osijek. U prvom poluvremenu Vuteks Sloga je parirala Osijeku i imala prigode, no pogocima Marića u '15 i Mancea u '44. minuti na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:2. U drugom je poluvremenu dominirao Osijek i utakmica je završila rezultatom 0:8. Strijelci za Osijek bili su Mance tri pogotka, a po jedan Marić, Škorić, Lopa, Mbakogu i Dugandžić.

- Nismo se niti nadali da u ovoj utakmici možemo nešto napraviti pa samim tim nismo niti razočarani. Malo je prevelik rezultat i nikad nije ugodno toliko golova primiti ali to je realnost i odnos snaga. Prva dva gola smo primili po malo naivno i to mi je jedino žao jer smo mogli još malo ostati netaknute mreže i tako pokazati da i mi nešto radimo i učimo. Za drugo poluvrijeme nemam zamjerke, mi smo se raspali i svaki napad je bio prilika za gol. Nije smak svijeta, mi se okrećemo prvenstvu koje nam je prioritet - rekao je trener Vuteks Sloge Saša Berarević.

- Jedna korektna utakmica. Najviše što se može napraviti u Kupu je proći dalje i mi smo to i napravili. Zadovoljan sam s drugim poluvremenom. Idemo sada dalje, u subotu imamo važnu utakmicu sa Slaven Belupom u prvenstvu“, rekao je Ivica Kulešević koji je zamijenio Dinu Skendera do imenovanja novog trenera. Utakmica je protekla u fer i korektnom ozračju.

Pročitano 602 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI