Ispiši ovu stranicu

Održana druga utrka u dužini 91 kilometar

Vukovarski triatlon klub organizirao je drugu po redu vožnju / utrku. Vožnja / utrka je ove godine iznosila 91 kilometar od Vukovara preko Erduta, Aljmaša, Bijelog brda, Nemetina Osijeka, Bilja, Luga sve do Zlatne grede s četiri segmenta unutar nje koja su se bodovala.

Svaki segment se bodovao posebno te su se na kraju zbrajali brojevi, bile su tri kategorije te apsolutni pobjednik. Kategorije su bile od 18 do 33 godine, od 34 do 45 godina te kategorija iznad 46 godina.

Nastupalo je više od 30 sudionika te ono što ovu vožnju / utrku čini posebnom je to što se ove godine priključila organizaciji zvanoj FEBIRE - Hrvatski festival biciklističke rekreacije koja se isti dan vozila od Osijeka do Zlatne grede. Ukupno je nastupilo preko 500 biciklista koji su na taj način promovirali zdrav i aktivan način življenja te provođenja slobodnog vremena.

Vukovarski triatlon klub su ove godine kao i prošle čuvali motorizirani policajci, a za nagrade su se pobrinuli vinarija Milanković koja je poklonila vina svim pobjednicima u kategorijama te firma Durocool koja je opskrbila sve sudionike vodom. Također je bila osigurana liječnička pratnja te su svi sudionici završili zadanu trasu u zadanom vremenskom roku.

Pročitano 610 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI