NAJNOVIJE
Branitelji u prosjeku žive 54 godine

Ministar branitelja Tomo Medved rekao je na kongresu psihosomatske medicine i psihoterapije u Karlovcu da brojni hrvatski branitelji osjećaju trajne posljedice Domovinskog rata, a da je od 3.899 lani umrlih njih 74 posto bilo mlađe od 70 godina.

(Petak, 20 Rujan 2019 09:04)
Gong mira gradi se u Vukovaru

Na Olajnici u Vukovaru gradi se monumentalni spomenik Gong svjetskoga koji simbolizira mir, ljubav i prijateljstvo među narodima.

(Petak, 20 Rujan 2019 08:32)
Započinje obnova OŠ Nikole Andrića

Vlada RH na današnjoj  je sjednici dala suglasnost za financiranje obnove OŠ Nikole Andrića u Vukovaru, jedine neobnovljene ratom stradale škole u RH.

(Četvrtak, 19 Rujan 2019 15:21)
Vukovar se predstavio na sajmu u Hamburgu

Predstavnici Grada Vukovara, Turističke zajednice Grada Vukovara, Lučke uprave Vukovar i Luke Vukovar predstavili su destinaciju Vukovar na najvećem sajmu kružnih putovanja Seatrade Europe 2019. koji je održan u Hamburgu od 11. do 13. rujna.

(Četvrtak, 19 Rujan 2019 13:18)
Umirovljenici na druženju u Adici

Hrvatska udruga umirovljenika i invalida rada grada Vukovara organizirala je tradicionalno druženje svojih članova u Park šumi Adica na kojem se okupilo oko 120 članova.

(Četvrtak, 19 Rujan 2019 12:07)
Pobjednik folklornih večeri je KUD Slavko Janković iz Rokovaca-Andrijaševaca

Sinoćnjom folklornom večeri završena je ovogodišnja Smotra folklora Vukovarsko-srijemske županije u okviru 54. Vinkovačkih jeseni, a od 7. rujna na pozornici u šatoru Vinkovačkih jeseni predstavilo se 39 društava.

(Četvrtak, 19 Rujan 2019 12:02)
Vukovar postaje jedan od gradova svjetskog mira

Iz vukovarske gradske uprave priopćili su da Vukovar postaje jedan od gradova svjetskog mira, bogatiji za monumentalni i prepoznatljivi spomenik koji simbolizira mir, ljubav i prijateljstvo među narodima – Gong svjetskog mira. U priopćenju stoji:

(Četvrtak, 19 Rujan 2019 11:54)

Zlato za gimnastičarke

U nedjelju 9.6. u dvorani Sokol centra u Osijeku održano je  2. Kolo C programa KUPA Hrvatske- regija Istok u ženskoj sportskoj gimnastici.

Natjecalo se devet klubova iz naše regije, ukupno 163 natjecateljice. Konkurencija je bila vrlo jaka i u broju natjecateljica, kao i kvaliteti prikazanih vježbi.  Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U sve tri kategorije vukovarske gimnastičarke su osvojile prva mjesta.

Plasman  u ekipnoj konkurenciji:

Mlađe juniorke: 1. GK Vukovar, 2. GK Inova Gim Osijek, 3. GK Fit Đakovo
Juniorke: 1. GK Vukovar, 2. GK Sokol Slavonski Brod, 3. GD Sokol Požega
Seniorke: 1. GK Vukovar, 2.GK Inova Gim Osijek, GD Osijek Žito

Vukovarske gimnastičarke su se okitile medaljama i u pojedinačnoj konkurenciji: zlatne medalje osvojile su  Atina Simić i Miljana Poznanović, srebrom su se okitile Valentina Mrkonja i Vanja Kiralj, a broncu je osvojila Nika Budim.

U pojedinačnoj konkurenciji po kategorijama vukovarke su ostvarile sljedeći plasman.
Mlađe juniorke: 1. Atina Simić, 2. Valentina Mrkobnja, 3. Nika Budim
Juniorke:  1. Miljana Poznanović
Seniorke: 2. Vanja Kiralj

Pročitano 156 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija