Ispiši ovu stranicu

Pet pobjeda boksača Borova

Boksački klub Borovo Boksački klub Borovo Foto: Kery

Boksački klub Borovo bio je domaćin 8. kola Prvenstva Hrvatske u boksu. Ukupno je nastupilo 12 klubova i 58 boksača u svim kategorijama. Boksački klub Borovo nastupio je sa 6 natjecatelja i to 3 boksačice i 3 boksača.

– Rezultat je odličan. Od 6 natjecatelja, 5 je pobijedilo tako da smo napravili jako dobar rezultat pred svojom publikom i jako mi je drago da su to bili najbolji mečevi. Očito su naši dečki bili motivirani jer se boksalo u Vukovaru i mogu posebno istaknuti mlade kadete Josipa Geljića i Dinu Mojzeša koji su pobijedili jako dobre protivnike.

Također boksačica Nataša Vaci koja se nakon dužen razdoblja vratila boksu nakon studija, pobijedila je viceprvakinju Hrvatske Gabrijelu Martinović. Naš senior teškaš Nikola Davidović je boksao najbolji meč dana protiv Josipa Horvata iz Koprivnice gdje je uvjerljivo pobijedio, napravio je dva brojanja tako da je to bio „šlag na tortu“ za kraj – rekao je predsjednik Boksačkog kluba Borovo Nikola Volarević.

Boksački klub Borovo je trenutačno deseti na prvenstvenoj ljestvici s 19 bodova. To je zadovoljavajući rezultat jer u jesenkom dijelu klub nije boksao tri kola koja su se održala u Dalmaciji, a nisu otišli zbog nedostatka financijskih sredstava. Nakon ovog kola slijedi ljetna pauza.

Pročitano 938 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI