Ispiši ovu stranicu

Prijateljski susret gimnastičarki Skopja i Vukovara

Nastup gimnastičarki Vukovara u Makedinoji Nastup gimnastičarki Vukovara u Makedinoji

U Skopju je održan prijateljski susret gimnastičarki iz Skopja i Vukovara i to već peti po redu. Natjecanje se održalo u gimnastičkoj dvorani koju koristi KGS Partizan Orce Nikolov Skopje pod budnim okom sutkinja iz Skopja i Vukovara. Bila je to prilika za druženje gimnastičarki koje se poznaju, kao i za sklapanje novih prijateljstava.

Natjecanje je proteklo u prijateljskom ozračju, vodilo se računa da se zadovolje propozicije za natjecanje, ali i o tome da se svi ugodno osjećaju i da ovo natjecanje ostane u lijepoj uspomeni svim sudionicima, a posebno gimnastičarkama.

Natjecalo se u tri kategorije, a Vukovarke su postigle  ove rezultate:

Ml. Juniorke ekipno: 1. mjesto, pojedinačno: 3. Nika Budim, 4. Maja Kell. 6. Atina Simić, 7. David Mrkonja , 8. Lana Skokić i 9.Melani Grganić

Juniorke ekipno: 1. mjesto, pojedinačno: 1. Monika Zovko, 3.Nikolina Velikć, 5. Ela Vojtkiv, 6. Aurora Ristović, 8.Petra Petričević i 11. Lana Ernjaković

Seniorke ekipno:  1. mjesto, pojedinačno: 1.Ella Kalentić, 5. Miljana Poznanović, 6. Ema Rendulić, 7. Iva Čikanović,  8. Lucija Radoš,  9. Tena Ivanković i 10. Ivana Crnjac.

Pročitano 1180 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI