Ispiši ovu stranicu

Noć gimnastike 2019.

Početkom svake kalendarske godine gimnastički klub Vukovar već tradicionalno organizira Noć gimnastike i svečano proglašenje najuspješnijih članova u prethodnoj godini.

Svečani je to događaj za sve članove kluba. Nakon pozdravnog govora predsjednice  kluba Ankice Paun, nazočnima se obratio i zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček koji je čestitao na ostvarenim rezultatima i izjavio da će grad i dalje podržavati rad ovog kluba, jer je vidljiv ozbiljan rad sa najmlađima kao i zapaženi rezultati na regionalnoj i državnoj razini.                                                                                                       

Događaju su nazočili voditelj odsjeka za predškolski odgoj, školstvo i sport Josip Paloš i glavna sutkinja i dosadašnji delegat HGS za regiju Istok Tihana Lujev.

Prvi dio večeri je tajnica kluba Bosiljka Stojšić pročitala izvješće o radu za 2018. koje je svake godini sve bogatije.

U drugom dijelu večeri slijedilo je proglašenje najuspješnijih gimnastičarki za 2018. godinu. Svaka natjecateljica je dobila medalju za rezultate ostvarene u 2018. a najuspješnijima je uručen pehar.

Titule najuspješnijih za 2018. dodijeljene su po kategorijama: kadetkinja-Ana Kuzmanović, mlađa juniorka-Maja Kell, juniorka-Ellla Kalentić i seniorka-Vanja Kiralj. Apsolutno najuspješnija gimnastičarka GKV za 2018. je Monika Zovko, koja je dobila i dodatno priznanje za 1. mjesto na Završnici KUPA Hrvatske u B programu.                                                                                                                                                       

Posebna priznanja uručena su za postignute rezultate i značajan  doprinos u djelovanju  kluba u 2018. Tei Stojšić i Ivani Kiralj.

Pročitano 1250 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI