Ispiši ovu stranicu

Monika Zovko i sestre Kiralj najuspješnije u Samoboru

U Samoboru je 22. prosinca održano tradicionalno natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici,  Međunarodni Božićni turnir. Kao i svake godine odaziv natjecateljica je bio velik, a  natjecale su se gimnastičarke iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Vukovarski gimnastički klub je imao predstavnice u B i C programu. U B programu u kategoriji kadetkinja u pojedinačnoj konkurenciji, a u C programu u kategorijama kadetkinje, mlađe juniorke, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Članice GK Vukovar su uspješno nastupile i  ostvarile slijedeće rezultate:

U B programu  samo je jedna natjecateljica predstavljala GK Vukovar i regiju Istok u kategoriji kadetkinja. Monika Zovko je opet osvojila prvo mjesto u najbrojnijoj kategoriji B programa i potvrdili plasman sa Završnice KUPA-a Hrvatske. Monika je odlično odradila natjecanje i okitila se zlatnom medaljom.

U C programu članice GK Vukovar su  nastupile u četiri kategorije:

Kadetkinje ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Ana Kuzmanović, Vita Panza, Atina Simić, Ela Andrašević i Mia Barac.

Mlađe juniorke ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Maja Kell, Valentina Mrkonja, Nika  Budim, Lana Skokić i Melani Grganić.

Juniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile: Ella Kalentić, Nikolina Velikić, Miljana Poznanović, Ela Vojtkiv, Ema Rendulić i Aurora Ristović. U pojedinačnoj konkurenciji 3. mjesto i broncu je osvojila Ella Kalentić

Seniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile Tena Ivanković, Ivana Kiralj, Kristina Gužvić, Vanja Kiralj, Iva Čikanović i Ivana Crnjac. U pojedinačnoj konkurenciji medaljama su se okitile sestre Kiralj: 2. mjesto i srebrnu medalju osvojila je Ivana Kiralj, a 3. mjesto i brončanu medalju Vanja Kiralj.

Natjecanjem i druženjem u Samoboru članice GK Vukovar završile s natjecateljsku sezonu. Slijedi kratak odmor i odmah zatim zimske pripreme.

Pročitano 1353 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI