NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Monika Zovko i sestre Kiralj najuspješnije u Samoboru

U Samoboru je 22. prosinca održano tradicionalno natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici,  Međunarodni Božićni turnir. Kao i svake godine odaziv natjecateljica je bio velik, a  natjecale su se gimnastičarke iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Vukovarski gimnastički klub je imao predstavnice u B i C programu. U B programu u kategoriji kadetkinja u pojedinačnoj konkurenciji, a u C programu u kategorijama kadetkinje, mlađe juniorke, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Članice GK Vukovar su uspješno nastupile i  ostvarile slijedeće rezultate:

U B programu  samo je jedna natjecateljica predstavljala GK Vukovar i regiju Istok u kategoriji kadetkinja. Monika Zovko je opet osvojila prvo mjesto u najbrojnijoj kategoriji B programa i potvrdili plasman sa Završnice KUPA-a Hrvatske. Monika je odlično odradila natjecanje i okitila se zlatnom medaljom.

U C programu članice GK Vukovar su  nastupile u četiri kategorije:

Kadetkinje ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Ana Kuzmanović, Vita Panza, Atina Simić, Ela Andrašević i Mia Barac.

Mlađe juniorke ekipno 5. mjesto, ekipu su činile: Maja Kell, Valentina Mrkonja, Nika  Budim, Lana Skokić i Melani Grganić.

Juniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile: Ella Kalentić, Nikolina Velikić, Miljana Poznanović, Ela Vojtkiv, Ema Rendulić i Aurora Ristović. U pojedinačnoj konkurenciji 3. mjesto i broncu je osvojila Ella Kalentić

Seniorke ekipno 1. mjesto, ekipu su činile Tena Ivanković, Ivana Kiralj, Kristina Gužvić, Vanja Kiralj, Iva Čikanović i Ivana Crnjac. U pojedinačnoj konkurenciji medaljama su se okitile sestre Kiralj: 2. mjesto i srebrnu medalju osvojila je Ivana Kiralj, a 3. mjesto i brončanu medalju Vanja Kiralj.

Natjecanjem i druženjem u Samoboru članice GK Vukovar završile s natjecateljsku sezonu. Slijedi kratak odmor i odmah zatim zimske pripreme.

Pročitano 283 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija