Ispiši ovu stranicu

Vesele aktivnosti gimnastičkog kluba Vukovar

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar

Kraj kalendarske godine je u gimnastičkom klubu Vukovar rezerviran za vesela događanja.

U sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića  13. prosinca je održana Božićna priredba. Pred  mnogobrojnom publikom prikazane su plesno-akrobatske točke, a bila je i po koja recitacija. Program se pripremao s puno ljubavi i radosti, a sve to je publika prepoznala i nagradila velikim pljeskom. Kao i uvijek, najzapaženiji je bio nastup najmlađih članova. U priredbi su sudjelovali svi članovi rekreativnih i natjecateljskih programa. Na kraju su svi sudionici priredbe dobili paketiće.Foto 1

U gimnastičkoj dvorani 18. prosinca je održano Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Posljednja prilika u kalendarskoj godini da se pred domaćom publikom pokažu kvalitetne vježbe. Natjecalo se u četiri kategorije po pravilniku HGS. Ostvareni su slijedeći rezultati:

Kadetkinje: 1. Panza Vita, 2. Kuzmanović Ana, 3. Simić Atina, 4. Andrašević Ela, 5. Lozančić Mia, 6. Šarić Tia, 7. Barac Mia, 8. Stefanović Tamara

Mlađe Juniorke:1. Zovko Monika, 2. Kell Maja, 3. Mrkonja Valentina, 4. Budim Nika, 5. Skokić Lana, 6. Grganić  Melani, 7. Hajrić  Lana, 8. Vučković Helena.

Juniorke: 1. Kalentić Ela, 2. Poznanović Miljana i Rendulić Ema, 4. Vojtkiv Ela, 5. Velikić Nikolina, 6. Ristović Aurora i 7. Radoš Lucija.

Seniorke: 1. Kiralj Vanja, 2. Čikanović Iva, 3. Ivanković Tena, i Gužvić Kristina i 5. Crnjac Ivana

19. i 20. prosinca na rasporedu su bili veseli treninzi i kićenje bora. Plesalo se, pjevalo i veselilo, te su, svi zajedno obilježili kraj godine. Za rekreaciju su to bili posljednji treninzi u ovoj godini, kao i za natjecateljice D programa. Natjecateljice B i C programa putuju u Samobor na Međunarodni Božićni turnir, a natjecat će se 22. prosinca.

Pročitano 843 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI