NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Vesele aktivnosti gimnastičkog kluba Vukovar

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar

Kraj kalendarske godine je u gimnastičkom klubu Vukovar rezerviran za vesela događanja.

U sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića  13. prosinca je održana Božićna priredba. Pred  mnogobrojnom publikom prikazane su plesno-akrobatske točke, a bila je i po koja recitacija. Program se pripremao s puno ljubavi i radosti, a sve to je publika prepoznala i nagradila velikim pljeskom. Kao i uvijek, najzapaženiji je bio nastup najmlađih članova. U priredbi su sudjelovali svi članovi rekreativnih i natjecateljskih programa. Na kraju su svi sudionici priredbe dobili paketiće.Foto 1

U gimnastičkoj dvorani 18. prosinca je održano Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Posljednja prilika u kalendarskoj godini da se pred domaćom publikom pokažu kvalitetne vježbe. Natjecalo se u četiri kategorije po pravilniku HGS. Ostvareni su slijedeći rezultati:

Kadetkinje: 1. Panza Vita, 2. Kuzmanović Ana, 3. Simić Atina, 4. Andrašević Ela, 5. Lozančić Mia, 6. Šarić Tia, 7. Barac Mia, 8. Stefanović Tamara

Mlađe Juniorke:1. Zovko Monika, 2. Kell Maja, 3. Mrkonja Valentina, 4. Budim Nika, 5. Skokić Lana, 6. Grganić  Melani, 7. Hajrić  Lana, 8. Vučković Helena.

Juniorke: 1. Kalentić Ela, 2. Poznanović Miljana i Rendulić Ema, 4. Vojtkiv Ela, 5. Velikić Nikolina, 6. Ristović Aurora i 7. Radoš Lucija.

Seniorke: 1. Kiralj Vanja, 2. Čikanović Iva, 3. Ivanković Tena, i Gužvić Kristina i 5. Crnjac Ivana

19. i 20. prosinca na rasporedu su bili veseli treninzi i kićenje bora. Plesalo se, pjevalo i veselilo, te su, svi zajedno obilježili kraj godine. Za rekreaciju su to bili posljednji treninzi u ovoj godini, kao i za natjecateljice D programa. Natjecateljice B i C programa putuju u Samobor na Međunarodni Božićni turnir, a natjecat će se 22. prosinca.

Pročitano 206 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija