Ispiši ovu stranicu

Članovi „Adamasa“ osvojili tri zlata na državnom prvenstvu

Powerlifting klub ˝Adamas˝  nastupio je na VII. Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu  održanom u Đurđevcu 15. i 16. prosinca 2018. pod okriljem Hrvatskog powerlifting saveza koji je uz domaćina PLK ˝Utimate˝ bio i organizator ovog natjecanja.

Predstavnici PLK ˝Adamas˝ su ostvarili odlične rezultate! U powerliftingu je Tea Stojšić osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorki do 57 kg i 2. mjesto u apsolutnom poretku juniorki s čučnjem od 107.5 kg, bench pressom 60 kg i deadliftom 130 kg. Tein je čučanj i novi državni rekord u kategoriji juniorki do 57 kg.Foto 1

Bernad Malnar je osvojio zlatnu medalju u kategoriji Master I do 120 kg te je 1. u apsolutnom poretku čime je potvrdio svoj status jednog od najjačih Mastera na našim prostorima. Malnar je čučnuo 200 kg, benchao 160 kg i deadliftao 250 kg i time postavio nove državne rekorde u svojoj kategoriji.

U bench pressu je Zoran Lovrić osvojio zlatnu medalju u kategoriji Master I do 93 kg te 2. mjesto u apsolutnom poretku. Lovrić je izbenchao 150 kg.

Pročitano 748 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI