Ispiši ovu stranicu

Gimnastičarke Vukovara uvjerljivo najbolje na kupu Hrvatske i Slavonije i Baranje

Gimnastičarke Vukovara Gimnastičarke Vukovara

U Sokolskom domu u Osijeku održno je, posljednje, 4. kolo kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje u D programu ženske sportske gimnastike, kao i proglašenje za završnicu kupa Hrvatske D program 2018. Domaćin je bio GD Osijek-Žito, a natjecanje se odvijalo u novom gimnastičkom centru. U regiji Istok postoji devet klubova i ovo je bila prilika za sve klubove da na posljednje natjecanje u godini dovedu najspremnije gimnastičarke iz D programa. Bodovi ostvareni na ovom natjecanju pribrajali su se bodovima ostvarenim na prethodna tri kola. Natjecanje se odvijalo u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurnciji. Gimnastičarke Vukovara su cijelu kalendarsku godine bile vrlo uspješne i dominirale su u svim kategorijma, a to su potvrdile i na posljednjem natjecanju.Gimnastičarke Vukovara 1  Na 4. kolu kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje  GK Vukovar ostvario je slijedeće rezultate:

Kadetkinje ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Hana Antunić, 2. Mia Barac, 3. Mia Lozančić i 4.Tamara Stefanović

Juniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Lana Ernjaković, 2. Aurora Ristović, 3. Lana Hajrić, 6. Andreja Krnjajić, 8. Helena Vučković i 9. Sara Vukosavljević

Seniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 2. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević, 8. Dijana Andrašević, 14. Dora Čikanović i 16. Andrijana Božić

Nakon  proglašenja rezultata 4. kola uslijedilo je proglašenje završnice kupa Hrvatske ženske sportske gimnastike D program. U ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji vršio se zbroj dva najbolja rezultata u kalendarskoj godini, a gimnastičarke Vukovara su bile najuspješnije.

Kadetkinje ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Mia Barac, 2. Hana Antunić, 3. Mia Lozančić

Juniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Aurora Ristović, 2. Lana Ernjaković,

Seniorke  ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1.Tea Stojšić, 2. Petra Petričević

Gimnastičarke gimnastičkog  kluba Vukovar okitile su se odličjima: tri zlata ekipno i tri zlata, tri srebra i dvije bronce pojedinačno, a nakon rezultata ostvarenih u Završnici GKV je bogatiji za još tri zlata ekipno i tri zlata, dva srebra i jednu broncu pojedinačno.

Na najljepši mogući način je obilježen završetak natjecateljske sezone na veliko zadovoljstvo trenera, uprave i navijača.

Pročitano 1390 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI