NAJNOVIJE
Dnevnik 2, petak, 14. 12. 2018.

Promovirano 227 studenata Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru  

Članovi moto kluba Golubica iz Vukovara djeci podijelili  preko 260 paketića

Objavljene preporučene mjere zaštite zdravlja starijih osoba zbog hladnoće

Dnvnik 2 uređuje i vodi Valerija Lozančić

(Petak, 14 Prosinac 2018 17:05)
U Vukovaru promovirano 227 studenata, među kojima po prvi puta i 33 diplomirana fizioterapeuta

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 22. svečana promocija završenih stručnih prvostupnika i prvostupnica te 1. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta i fizioterapeutkinja Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

(Petak, 14 Prosinac 2018 15:05)
Motomrazovi po deveti put u Vukovaru

Članovi Motokluba Golubica iz Vukovara obradovali su mališane povodom predstojećih božićnih blagdana podijelivši preko 260 paketića djeci u vukovarskoj bolnici te u nekoliko udruga i škola, obučeni u djedove božićnjake. U središtu grada pak dijelili su slatkiše djeci i odraslima.

(Petak, 14 Prosinac 2018 13:50)
Trebaju li mladi izaći na izbore?

U Gradskoj knjižnici Vukovar održana je rasprava za mlade s tezom Trebaju li mladi izaći na izbore.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 14:26)
Izložba božićnih jaslica

U predvorju Hrvatskoga doma Vukovar otvorena je izložba božićnih jaslica. Naime u okviru Vukovarskih adventskih svečanosti svake se godine sa školama izrađuju božićne čestitke i ukrasi.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:50)
Podignuta optužnica protiv odgovornih za distribuciju zdravstveno neispravne vode

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je nakon prikupljenih brojnih iskaza mještana Komletinaca podignulo je optužnicu pred Općinskim sudom u Vukovaru protiv dvije odgovorne osobe (1964. i 1967.) i pravne osobe zbog počinjenja kaznenog djela protiv zdravlja ljudi proizvodnjom i stavljanjem u promet proizvoda štetnih za zdravlje.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:38)
Mala retrospektivna izložba Zdravka Dvojkovića

U okviru 21. vukovarskih adventskih svečanosti u Mramornoj dvorani dvorca Eltz u Vukovaru otvorena je izložba slika Impresije Dunava i mora muzejskoga savjetnika u mirovini Zdravka Dvojkovića.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:32)

Gimnastičarke Vukovara uvjerljivo najbolje na kupu Hrvatske i Slavonije i Baranje

Gimnastičarke Vukovara Gimnastičarke Vukovara

U Sokolskom domu u Osijeku održno je, posljednje, 4. kolo kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje u D programu ženske sportske gimnastike, kao i proglašenje za završnicu kupa Hrvatske D program 2018. Domaćin je bio GD Osijek-Žito, a natjecanje se odvijalo u novom gimnastičkom centru. U regiji Istok postoji devet klubova i ovo je bila prilika za sve klubove da na posljednje natjecanje u godini dovedu najspremnije gimnastičarke iz D programa. Bodovi ostvareni na ovom natjecanju pribrajali su se bodovima ostvarenim na prethodna tri kola. Natjecanje se odvijalo u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurnciji. Gimnastičarke Vukovara su cijelu kalendarsku godine bile vrlo uspješne i dominirale su u svim kategorijma, a to su potvrdile i na posljednjem natjecanju.Gimnastičarke Vukovara 1  Na 4. kolu kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje  GK Vukovar ostvario je slijedeće rezultate:

Kadetkinje ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Hana Antunić, 2. Mia Barac, 3. Mia Lozančić i 4.Tamara Stefanović

Juniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Lana Ernjaković, 2. Aurora Ristović, 3. Lana Hajrić, 6. Andreja Krnjajić, 8. Helena Vučković i 9. Sara Vukosavljević

Seniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 2. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević, 8. Dijana Andrašević, 14. Dora Čikanović i 16. Andrijana Božić

Nakon  proglašenja rezultata 4. kola uslijedilo je proglašenje završnice kupa Hrvatske ženske sportske gimnastike D program. U ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji vršio se zbroj dva najbolja rezultata u kalendarskoj godini, a gimnastičarke Vukovara su bile najuspješnije.

Kadetkinje ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Mia Barac, 2. Hana Antunić, 3. Mia Lozančić

Juniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Aurora Ristović, 2. Lana Ernjaković,

Seniorke  ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1.Tea Stojšić, 2. Petra Petričević

Gimnastičarke gimnastičkog  kluba Vukovar okitile su se odličjima: tri zlata ekipno i tri zlata, tri srebra i dvije bronce pojedinačno, a nakon rezultata ostvarenih u Završnici GKV je bogatiji za još tri zlata ekipno i tri zlata, dva srebra i jednu broncu pojedinačno.

Na najljepši mogući način je obilježen završetak natjecateljske sezone na veliko zadovoljstvo trenera, uprave i navijača.

Pročitano 203 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija