NAJNOVIJE
Za petak najavljen aviotretman komaraca

Iz vukovarske gradske uprave izvijestili su o novim tretmanima suzbijanja komaraca, ovoga puta sa zemlje i iz zraka.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:56)
Poziv volonterima

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u okviru programa Referentni centar Vukovar i projekta Pravo na djelotvornu pravnu zaštitu i podršku – pristup pravdi kroz primarnu pravnu pomoć, a kojega financira Ministarstvo pravosuđa, poziva osobe zainteresirane za volontiranje u toj udruzi kako bi stekli nova znanja i vještine.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:31)
Blagdan Tijelova obilježava se u četvrtak

U Hrvatskoj je blagdan Tijelova 2001. godine proglašen državnim praznikom i neradnim danom.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:07)
Mladi Vukovarci mogu se prijaviti za ljetni mirovni kamp na moru

U Splitu se od 15. do 27.srpnja ove godine održava ljetni mirovni kamp za mlade pod nazivom Mladi ujedinjeni u miru.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 09:57)
Najezda komaraca otežava svakodnevne aktivnosti

Suzbijanje komaraca za cilj ima sprečavanje pojave zaraznih bolesti, smanjenje kožnih problema te smetnji u svakodnevnom životu. Vodostaj Dunava je visok, imali smo prije nekoliko dana visoke temperature zraka, a potom i oluju pa je sve to uzrokovalo pravu najezdu komaraca u našem gradu koju nisu uspjela riješiti ni ponavljana adulticidna tretiranja odnosno zaprašivanja s tla.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 09:19)
Prvi festival Traminca u Iloku

Proteklog je vikenda u Iloku održan Prvi festival Traminca koji je ujedno i prvi takve vrste održan u Hrvatskoj.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 08:53)
U Županijskoj komori Vukovar održana radionica o uvođenju E- računa

HGK – Županijska komora Vukovar u suradnji s Financijskom agencijom (FINA) organizirala je edukaciju Elektroničko izdavanje računa.

(Srijeda, 19 Lipanj 2019 08:11)

Enna Vukovar – Poreč 3:1

Enna Vukovar - Poreč Enna Vukovar - Poreč Foto: Kery

U 8. kolu Superlige za odbojkašice, Enna Vukovar na svom je terenu pobijedila odbojkašice Poreča 3:1. Bila je to neizvjesna i izjednačena utakmica što najbolje govori rezultat po setovima 25:20, 25:27, 26:24 i 25:23. Ovom pobjedom Enna Vukovar je na petom mjestu prvenstvene ljestvice. – Niz poteškoća nas vječito prate, drago mi je da smo izvukli tri boda u utakmici koja nam je izuzetno bitna jer to je u biti derbi začelja i ta tri boda nas vode ka ljestvici gore i cure su se stvarno potrudile bez obzira što smo psihološki „down“. Izgubili smo pet utakmica u nizu i danas smo išli na sve ili ništa i hvala Bogu izvukli smo tri boda. Mi već niz utakmica imamo totalno drugu postavu, totalno nešto što nismo ni planirali da igramo jer nas je ozljeda Jelene Ćirić vratila tri koraka unazad tako da se još i nalazimo u toj postavi. Marijeta Majer malo igra, malo ne igra radi svojih obveza, tako da malo igramo s jednim tehničarom malo s drugom tehničarom i sve to malo remeti ekipu u ritmu ali snalazimo se kako  možemo, improviziramo i bitna su ova tri boda – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija.Enna Vukovar Poreč objavljeno - Bilo je neizvjesno, mi smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili to je bio veliki problem. Znamo s čime se nosimo i kakvu ekipu imamo i s pravom možemo reći uvjerljivo najmlađa ekipa u Prvoj ligi. Zadovoljni smo što smo odigrali pristojnu partiju ali na žalost nismo iskoristili šanse. Čestitke domaćinu za ovu pobjedu jer je jedna i druga ekipa igrala u određenom grču jer znamo koliko i jednima i drugima znače bodovi – rekao je trener odbojkašica Poreča Miodrag Stojaković te dodao – Mi smo išli striktno da moram pomladiti ekipu. Nama je kada smo osvojili državno prvenstvo otišlo 34 cure, skoro tri ekipe po 12 igrača u tri godine. To puno veći gradovi, puno veći klubovi ne bi izdržali. Ovo je praktički sve naš kadar iz jedne škole i tu se držimo i pokušavamo opstati. Pokušat ćemo se izboriti ili kroz repesaž ili da pokušamo biti sedmi. Ništa više od toga ne želimo ali ako možemo odigrati odigrat ćemo da svaki dan napredujemo i da vidimo što ćemo od toga napraviti za drugi dio sezone – zaključio je Stojaković. U sljedećem kolu odbojkašice Enne Vukovar igraju u Rijeci, trećeplasiranoj ekipi prvenstva – Pokušat ćemo izvući neke bodove da bi sebe osigurali za daljnji nastavak prvenstva. Rijeka je izuzetno jaka ekipa za naše pojmove ali dat ćemo sve od sebe – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija.Enna Vukovar Poreč2 objavljeno

Poredak:

  1. Mladost 23

  2. Olimpik 18

  3. Rijeka CO 17

  4. Kaštela Cemex 11

  5. Enna Vukovar 9

  6. Brda 8

  7. Poreč 6

  8. Marina Kaštela 4

Enna Vukovar je u prvoj polufinalnoj utakmici kupa izgubila u Rijeci 3:0 – Mi smo u Rijeku išli bez Marijete i Jelene, uzvratnu utakmicu igramo u Vukovaru 12. prosinca, Jelena će se opraviti do tada, Marijeta je tu i mi ćemo ovdje ići na sve ili ništa, važna nam je pobjeda od 3:0 ili 3:1 da bi igrali taj zlatni set. Zašto ne, igramo utakmicu kući i pokušat ćemo dobiti i proći dalje u finale kupa – rekla je Ivana Đamarija

Pročitano 226 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija