NAJNOVIJE
"PAX ET BONUM" - 195 tisuća kuna za najmlađe

Humanitarna akcija „PAX ET BONUM“ s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu objekta i nabavu opreme Dječjim vrtićima Vukovar 1 i 2 uspješno je privedena kraju te je upriličeno uručivanje novčanog dara.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 12:44)
Na Županijskoj skupštini usvojen proračun za 2020. godinu

Na sjednici Županijske skupštine raspravljalo se o Proračunu Vukovarsko-srijemske županije za 2020. godinu koji se sastoji od prihoda u iznosu od 1 milijardu 307 milijuna i 511 tisuća kuna i rashoda od 1 milijardu 259 milijuna i 311 tisuća kuna.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 12:09)
Radionice za poduzetnike o e-poslovanju

U Vinkovcima se održava trodnevna radionica za male i srednje poduzetnike pod nazivom Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (E-BUSINESS), etapa II, a u okviru projekta e-Poslovanje Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 10:51)
Za programe nacionalnih manjina 42 milijuna kuna

Načini prijave za programe kulturne autonomije, tema je seminara za 200-tinjak predstavnike udruga i ustanova nacionalnih manjina održanoga u Zagrebu u organizaciji Savjeta za nacionalne manjine RH.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 10:37)
Zlato, srebro i bronca s Prvenstva Hrvatske u karateu

Na održanom Prvenstvo Hrvatske u karateu za starije uzraste: kadeti, juniori i mlađi seniori u konkurenciji 120 natjecatelja iz 38 klubova, Karate klub Vukovar '91. nastupio je sa sedam natjecatelja u kategorijama kadeta i juniora, te su postigli sljedeće rezultate

1.mj Ivan Draganić, juniori ekipno, kao član ekipe Essekera

2.mj Ivan Draganić, juniori

3.mj juniorke ekipno u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer

5.mj Karlo Jukić kadeti

7.mj Ema Pendić juniorke

Nastupili su još i Alen Rubčić te Ilaj Macura

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 09:19)
Godišnjica je pogibije hrvatskih branitelja u Komletincima

U Komletincima je obilježena 28.godišnjica velike bitke u kojoj su hrvatski branitelji slomili napade srpskoga neprijatelja i obranili istočnu granicu Hrvatske.

(Srijeda, 04 Prosinac 2019 15:22)
Predstavljen prekogranični projekt IT community region

Poticanje prekogranične suradnje IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa, glavni je cilj novog prekograničnog projekta pod nazivom Creation and fostering of common cooperating cross-border IT entrepreneurial community - IT community region, čija je početna konferencija održana u Vukovaru.

(Srijeda, 04 Prosinac 2019 14:16)

Vukovarske gimnastičarke odlične na svom terenu

U Vukovaru je održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici, KUP Hrvatske Regija Istok, 56. KUP Slavonije i Baranje 3. kolo D programa ženske sportske gimnastike. Natjecanje se po prvi puta održalo u velikoj sportskoj dvorani Borovo. Osim gimnastičarki iz Vukovara sudjelovale su i gimnastičarke iz Valpova, Vinkovaca, Slavonskog Broda i Požege. Natjecanje je proteklo odlično, natjecateljski uvjeti bili su toliko dobri da su gosti bili iznenađeni, a za dobro raspoloženje zaslužni su gledatelji. Pročelnik odjela za kulturu, obrazovanje i sport grada Vukovara Dražen Kobašević pozdravio je sve prisutne, natjecateljicama zaželio puno sportske sreće i otvorio natjecanje. Natjecalo se u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke. Vukovarske gimnastičarke su natjecanje odradile na vrlo visokoj razini i u najboljem svjetlu se predstavile pred domaćom publikom.foto 2 Ostvareni su sljedeći rezultati:

Kadetkinje: ekipno 1. GK Vukovar, 2. GD Sokol Požega, 3. GD Hrvatski sokol Valpovo                                    Pojedinačno (članice GKV):  1. Mia  Barac, 2. Mia Lozančić, 3. Hana Antunić i 5. Tamara Stefanović

Juniorke: ekipno 1.GK Vukovar, 2.GK Sokol Slavonski Brod, 3.GD Sokol Požega i 4.GK Hrvatski sokol Vinkovci.  Pojedinačno su vukovarske gimnastičare ostvarile sljedeći plasman 1. Aurora Ristović, 2. Lana Ernjaković, 5. Helena Vučković, 6. Sara Vukosavljević, 7. Lana Hajrić i 10. Andreja Krnjajić.

Seniorke: ekipno 1. GK Vukovar, 2. GD Hrvatski sokol Valpovo, 3. GK Hrvatski sokol Vinkovci   Pojedinačno: 1. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević, 8. Dijana Andrašević i 9. Dora Čikanović

Nakon ovog natjecanja GKV je bogatiji za 3 zlata ekipno i 3 zlata, 3 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Pročitano 648 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija