NAJNOVIJE
Dnevnik 2, petak, 14. 12. 2018.

Promovirano 227 studenata Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru  

Članovi moto kluba Golubica iz Vukovara djeci podijelili  preko 260 paketića

Objavljene preporučene mjere zaštite zdravlja starijih osoba zbog hladnoće

Dnvnik 2 uređuje i vodi Valerija Lozančić

(Petak, 14 Prosinac 2018 17:05)
U Vukovaru promovirano 227 studenata, među kojima po prvi puta i 33 diplomirana fizioterapeuta

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 22. svečana promocija završenih stručnih prvostupnika i prvostupnica te 1. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta i fizioterapeutkinja Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

(Petak, 14 Prosinac 2018 15:05)
Motomrazovi po deveti put u Vukovaru

Članovi Motokluba Golubica iz Vukovara obradovali su mališane povodom predstojećih božićnih blagdana podijelivši preko 260 paketića djeci u vukovarskoj bolnici te u nekoliko udruga i škola, obučeni u djedove božićnjake. U središtu grada pak dijelili su slatkiše djeci i odraslima.

(Petak, 14 Prosinac 2018 13:50)
Trebaju li mladi izaći na izbore?

U Gradskoj knjižnici Vukovar održana je rasprava za mlade s tezom Trebaju li mladi izaći na izbore.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 14:26)
Izložba božićnih jaslica

U predvorju Hrvatskoga doma Vukovar otvorena je izložba božićnih jaslica. Naime u okviru Vukovarskih adventskih svečanosti svake se godine sa školama izrađuju božićne čestitke i ukrasi.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 13:50)
Podignuta optužnica protiv odgovornih za distribuciju zdravstveno neispravne vode

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru je nakon prikupljenih brojnih iskaza mještana Komletinaca podignulo je optužnicu pred Općinskim sudom u Vukovaru protiv dvije odgovorne osobe (1964. i 1967.) i pravne osobe zbog počinjenja kaznenog djela protiv zdravlja ljudi proizvodnjom i stavljanjem u promet proizvoda štetnih za zdravlje.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:38)
Mala retrospektivna izložba Zdravka Dvojkovića

U okviru 21. vukovarskih adventskih svečanosti u Mramornoj dvorani dvorca Eltz u Vukovaru otvorena je izložba slika Impresije Dunava i mora muzejskoga savjetnika u mirovini Zdravka Dvojkovića.

(Četvrtak, 13 Prosinac 2018 09:32)

Vukovarske gimnastičarke odlične na svom terenu

U Vukovaru je održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici, KUP Hrvatske Regija Istok, 56. KUP Slavonije i Baranje 3. kolo D programa ženske sportske gimnastike. Natjecanje se po prvi puta održalo u velikoj sportskoj dvorani Borovo. Osim gimnastičarki iz Vukovara sudjelovale su i gimnastičarke iz Valpova, Vinkovaca, Slavonskog Broda i Požege. Natjecanje je proteklo odlično, natjecateljski uvjeti bili su toliko dobri da su gosti bili iznenađeni, a za dobro raspoloženje zaslužni su gledatelji. Pročelnik odjela za kulturu, obrazovanje i sport grada Vukovara Dražen Kobašević pozdravio je sve prisutne, natjecateljicama zaželio puno sportske sreće i otvorio natjecanje. Natjecalo se u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke. Vukovarske gimnastičarke su natjecanje odradile na vrlo visokoj razini i u najboljem svjetlu se predstavile pred domaćom publikom.foto 2 Ostvareni su sljedeći rezultati:

Kadetkinje: ekipno 1. GK Vukovar, 2. GD Sokol Požega, 3. GD Hrvatski sokol Valpovo                                    Pojedinačno (članice GKV):  1. Mia  Barac, 2. Mia Lozančić, 3. Hana Antunić i 5. Tamara Stefanović

Juniorke: ekipno 1.GK Vukovar, 2.GK Sokol Slavonski Brod, 3.GD Sokol Požega i 4.GK Hrvatski sokol Vinkovci.  Pojedinačno su vukovarske gimnastičare ostvarile sljedeći plasman 1. Aurora Ristović, 2. Lana Ernjaković, 5. Helena Vučković, 6. Sara Vukosavljević, 7. Lana Hajrić i 10. Andreja Krnjajić.

Seniorke: ekipno 1. GK Vukovar, 2. GD Hrvatski sokol Valpovo, 3. GK Hrvatski sokol Vinkovci   Pojedinačno: 1. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević, 8. Dijana Andrašević i 9. Dora Čikanović

Nakon ovog natjecanja GKV je bogatiji za 3 zlata ekipno i 3 zlata, 3 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Pročitano 371 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija