NAJNOVIJE
Što žele žene?

U organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u Ružičkinoj kući u Vukovaru održano je besplatno predavanje na temu Što žele žene?, predstavljanje Kongresa poduzetnica 2019. - najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe i druženje, a sve u cilju jačanja suradnje među ženama, međusobnog uvažavanja, rasvjetljavanja današnjeg položaja žena u hrvatskom društvu, posebice poduzetništvu kao i dokidanja diskriminacije uz učinkovitiju suradnju s muškarcima.

(Srijeda, 12 Prosinac 2018 18:50)
Na popisu najboljih liječnika RH i nekoliko s područja VSŽ

Portal najdoktor.com petu je godinu za redom objavio popis imena najboljih liječnica i liječnika na području RH, a na njemu se nalazi i nekoliko liječnika s područja  Vukovarsko-srijemske županije.

(Srijeda, 12 Prosinac 2018 14:53)
Predstavljen sustav umrežavanja informacija o poplavama

U Vukovaru je održana nacionalna konferencija Dobre prakse, inovacije i razvoj sustava od poplava.

(Srijeda, 12 Prosinac 2018 13:12)
Željko Đekić dobitnik Državne nagrade za humanitarni rad

Prigodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, održana je Svečana sjednica Odbora za  dodjelu Državne nagrade za humanitarni rad u 2018. godini u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Zagrebu.

(Srijeda, 12 Prosinac 2018 10:56)
Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić s vukovarskim vrtićarcima

Đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit, Đuro Hranić nazočio je u Pastoralnom centru Sv. Bone u Vukovaru prigodnome programu kojega su upriličila djeca Dječjega vrtića Vukovar 1 sa svojim tetama.

(Utorak, 11 Prosinac 2018 19:31)
Održana večer poezije s prigodnim božićnim pjesmama

U okviru Adventa, u vukovarskoj je knjižnici održana večer poezije pod nazivom Ususret Božiću – Vukovarska književna pera u Gradskoj knjižnici Vukovar.

(Utorak, 11 Prosinac 2018 19:15)
U okviru akcije pod nazivom „Božićni poklon od Dubrovačko-neretvanske županije“ Vukovarsko-srijemska županija i ove godine dobila 10 tona mandarina

Dubrovačko-neretvanska županija po deveti je puta prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana Vukovarsko-srijemskoj županiji donirala 10 tona mandarina koje je prvom zamjeniku župana Damiru Barni ispred Caritasa Vukovarskog dekanata u Borovu naselju uručila zamjenica župana dubrovačko-neretvanskog  Žaklina Marević.

(Utorak, 11 Prosinac 2018 16:40)

Kuglačima Vodovoda pobjeda izmaknula za dva čunja

Kuglači Vodovoda grada Vukovara započeli su s trećom sezonom u 3. HKL Istok – zona Osijek. Na svojoj kuglani dočekali su ekipu Donjeg Miholjca, prošlogodišnjeg drugoligaša. Zbog kvara na njihovoj kuglani u Miholjcu zamijenjeno je domaćinstvo, a i utakmica je igrana u odgođenom terminu. Nakon duge, izuzetno neizvjesne i iscrpljujuće borbe slavili su gosti rezultatom 5,5 – 2,5 ( 3156 – 3154 srušenih čunjeva ). Dakle, svega dva čunja razlike za goste u utakmici koja je mogla otići i na stranu domaćih kuglača. Sama utakmica krenula je s malom prednošću gostiju pa su domaći kuglači gotovo cijelu utakmicu sustizali prednost da bi je napokon i sustigli u predzadnjih 30 hitaca. Činilo se da je utakmica prelomljena, no u zadnjem čišćenju gosti ponovno dolaze do prednosti, te na kraju odlučuju svega dva čunja.- Šteta, odigrali smo dobru utakmicu, utakmicu u kojoj je svih dvanaest igrača po prvi puta na našoj kuglani završilo rezultatom preko 500 čunjeva, a uz to i s velikim ukupnim brojem srušenih čunjeva. Nedostatak koncentracije, sreće, a i kvalitete u zadnjem čišćenju, uz nekompletnost ekipe, koštali su nas pobjede. Nakon svih ovih godina provedenih u kuglanju mogu samo reći da se ovakav poraz može teško ponoviti. Gostima vrijedi čestitati na pobjedi i dobroj igri. – rekao je predsjednik KK Vodovod grada Vukovara Ivan Vučković. Za ekipu Vodovoda su nastupili: Kaman 512, Ivančić 529, Jakša 530, Gregurević 537, Higl 523 i Vučković 523 srušena čunja. Poene su osvojili Jakša i Higl, te Vučković pola poena. Priliku za popravak kuglači Vodovoda imaju već slijedeće subote, 13. listopada kada u goste dolazi ekipa Našica. Utakmica se igra na kuglani u sportskoj dvorani s početkom u 17 sati.

Pročitano 232 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija