NAJNOVIJE
Predstavljen projekt „Na leđima konja do nove budućnosti“

Konjički klub Dunavski raj iz Vukovara  predstavio je na konferenciji za novinare EU projekt  „Na leđima konja do nove budućnosti“. Nositelj projekta je Konjički klub Dunavski raj, a partneri su mu Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar i Lokalna akcijska grupa Srijem.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 16:07)
Potpisani ugovori za proizvodnju češnjaka

U velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru Ugovore o proizvodnji češnjaka za sezonu 2018./2019., s predstavnicima 16 OPG-ova potpisali su župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i upraviteljica poljoprivredne zadruge Češnjak Mara Čuljak.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 15:47)
Održan XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca

Na aerodromu u Borovu naselju održan je XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca u spomen hrvatskim braniteljima, članovima Aerokluba Borovo, poginulima u Domovinskom ratu.

(Nedjelja, 23 Rujan 2018 12:28)
Počeo Tjedan sporta

Na inicijativu Europske komisije Središnji državni ured za šport organizirao je Europski tjedan sporta koji je započeo 22. rujna i trajat će do 30. rujna.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:48)
204. vukovarska brigada proslavila 27. rođendan

Polaganjem vijenaca i svečanim programom u Vukovaru je obilježena 27. obljetnica ustrojstva legendarne 204. vukovarske brigade koja je 1991. godine u Domovinskome ratu branila Vukovar i područje nekadašnje Općine Vukovar.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:17)
Platforma Desno predstavila se u Vukovaru

Politički projekt DESNO u Vukovaru je održao prvo javno predstavljanje svoje političke platforme kroz deset temeljnih teza političkog preporoda hrvatske državnosti.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:07)
U Hrvatskoj je svakodnevno 45 slučajeva nasilja u obitelji

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Vukovarsko-srijemske županije uputilo je priopćenje za javnost u kojemu stoji:

(Petak, 21 Rujan 2018 15:15)

Karatisti Vukovara '91 uspješni u katama

Karate klub Vukovar 91 nastupio je  na 7. Zagreb Karate Kup na kojemu  je sudjelovalo 622 natjecatelja iz 77 klubova i 10 država. Karate klub Vukovar 91 nastupio je sa sedam svojih natjecatelja u pojedinačnoj kategoriji i s jednim kata timom. Natjecatelji su bili u pratnji trenera Stefana Gostimirovića i Domagoja Vitovskog  te su osvojili jedno drugo i jedno treće mjesto: 2. mjesto osvojio je kata tim u seniorskoj konkurenciji u sastavu Ivan Draganić, Alen Rubčić i Davor Macura, dok je 3. mjesto osvojio u kategoriji kate pojedinačno Karlo Kalanj. Rezultati ostalih natjecatelja na turniru: Ivan Draganić izgubio u polufinalu i u repasažu, Ema Tomić izgubila u drugom krugu, Davor Macura izgubio u drugom krugu, Karlo Jukić izgubio u prvom krugu i u repasažu, Ema Pendić izgubila u prvom krugu i Alen Rubčić izgubio u prvom krugu.

Pročitano 70 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija