Ispiši ovu stranicu

Započeo Vukovar tenis kamp 2018

Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Foto: Marija Molnar

Na terenima Teniskog kluba Borovo naselje-Vukovar započeo je četverodnevni besplatni teniski kamp za djecu od 8 do 15 godina. Treći je ovo kamp kojega vodi Dino Ilečić, inače rođeni Vukovarac koji s obitelji živi u Švedskoj, a kamp se održava u organizaciji švedske organizicije Grow u suradnji sa Zakladom Marina Ćilića, Teniskim klubom Borovo naselje-Vukovar, udrugom Vukovarski leptirići i Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar.

-Na ovogodišnji kamp prijavilo se 70-tak djece, više nego ikad i nadam se da ćemo ih u ova četiri dana uspjeti naučiti osnovama tenisa i motivirati da se nastave baviti ovim sportom – istaknuo je Ilečić.

Treningteniscamp

Predsjednik Teniskog kluba Borovo naselje - Vukovar Davorin Peti zadovoljan je velikim odazivom djece i promocijom koju ovaj događaj čini za tenis kao sport u Vukovaru, ali i uključivanjem u sportske događaje i druženja jedne od najranjivijih skupina djece – one s poteškoćama u razvoju.

Zaklada Marina Ćilića donirala je za ovaj kamp tenisku opremu – mreže, loptice i rekete, doznali smo od predstavnice zaklade Nevene Mrkonjić

-Odazvali smo se na suradnju u ovom divnom projektu jer je hvale vrijedan. Mislim da će djeca uživati u sportskom druženju i da ćemo ih potaknuti da razviju društvene i sportske vještine kao i na sudjelovanje u sportu – rekla je Mrkonjić.

Osim braće Dine i Denisa Ilečića te njihovog oca Željka, treneri na ovome kampu su i Josipa Bek iz Osijeka, Lissa Skeppsted iz Švedske, Nikolija Veselinović, Aleksandar Vuković, Ines Gadanec te Pero Cvitković i Miljana Božić Šljukić, inače treneri Tenis kluba Borovo naselje – Vukovar.

Zagrijavanjeteniscamp

Na kampu pomažu i mladi Vukovarci koji su prijašnjih godina sudjelovli u ovome kampu. 

Pročitano 1627 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar