Ispiši ovu stranicu

Zašto Vinkovci pri odlučivanju o nogometu imaju više glasova negoli Vukovar i Županja zajedno?

Želimo ravnopravnost, poručili su Vukovarci Želimo ravnopravnost, poručili su Vukovarci Milan Paun

Nogometno središte Vukovar želi ravnopravan status u Županijskome nogometnome savezu, poruka je s konferencije za novinare Nogometnoga središta Vukovar održane u Športsko-rekreacijskome centru "Lijeva bara" u Vukovaru.

Predsjednik središta Zlatko Vrančić rekao je da je neodrživ način odlučivanja u kome Nogometno središte Vinkovci ima više predstavnika negoli Vukovar i Županja zajedno pa su svi dosadašnji prijedlozi iz Vukovara odbijeni kao i onaj da nijedan od triju središta nema većinu.

Upozorio je da je u tijeku postupak nadzora sportske inspekcije zbog nepravilnosti izglasavanja Statuta Županijskoga nogometnoga saveza te da u središtu još nisu odlučili hoće li predstavnici klubova s njihova područja nazočiti izbornoj skupštini Županijskoga nogometnoga saveza sazvanoj za petak.

Predsjednik HNK "Vukovar 1991." Darko Dimić rekao je da ga brine nedemokratski način rada u kome Nogometni savez Vinkovci želi preuzeti kontrolu nad cijelom županijom što Vukovar ne može dopustiti.

Zato je njegov prijedlog da u županijskome izvršnome odboru bude 8 predstavnika iz Vinkovaca, 5 iz Vukovara i 4 iz Županje dok Vinkovci sada imaju 15 predstavnika, a Vukovar i Županja zajedno 11.

Pročitano 1120 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun