NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Odličan početak natjecateljske sezone za gimnastičarke Vukovara

GK Vukovar bio je domaćin i organizator prvog natjecanja u ovoj kalendarskoj godini u ženskoj sportskoj gimnastici. Tradicionalno prvo natjecanje u godini je Turnir gradova Slavonije i Baranje.  Prvi puta je vukovarski gimnastički klub domaćin ovog natjecanja i želja organizatora je bila da natjecanje svima ostane u lijepoj uspomeni. Svaki klub je mogao doći samo s jednom ekipom, a natječu se samo u ekipnoj konkurenciji, u apsolutnoj kategoriji po pravilniku hrvatskog gimnastičkog saveza za juniorke C.  Ekipe su bile sastavljene od  najspremnijih  i najboljih članica bez obzira na program i kategoriju u kojoj se natječu. Natjecanje je proteklo u  najboljem redu, pod vodstvom trenera i budnim okom licenciranih sutkinja. Ove godine natjecateljska sezona počela je  ranije i to je bio razlog što određeni broj klubova nije poslao svoje ekipe na ovo natjecanje. Ekipu GKV  činile su: Monika Zovko, Ivana Kiralj Ella, Kalentić, Vanja Kiralj, Kristina Gužvić, Tena Ivanković  i Ela Vojtkiv. Nakon odrađenog natjecanja ostvaren je sljedeći plasman: 1. GK Vukovar, 2. GD „Sokol“ Požega, 3. GD Beli Manastir i 4. GD „Hrvatski Sokol“ Valpovo.

Pročitano 651 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija