NAJNOVIJE
Počela proslava Vinkova u Iloku

Povodom blagdana svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara koji se obilježava 22. siječnja, u Iloku je održano pokladno jahanje gradskim ulicama.

(Subota, 19 Siječanj 2019 23:25)
Bandić podržao projekt Kuća sjećanja u Vukovaru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dao je potporu projektu "Kuća sjećanja" u Vukovaru.

(Subota, 19 Siječanj 2019 21:40)
Zlatko Dalić u Vinkovcima na predstavljanju knjige

U Vinkovcima u organizaciji Rotary kluba Vinkovci 1937. predstavljena je knjiga "Zlatko Dalić - Rusija naših snova".

(Petak, 18 Siječanj 2019 21:20)
Penava osudio sukob maloljetnih navijača

U izjavi za novinare gradonačelnik Vukovara Ivan Penava osudio je sukob nekoliko maloljetnih osoba pripadnika dviju navijačkih skupina.

(Petak, 18 Siječanj 2019 17:40)
Ovogodišnje Vinkovačke jeseni pod sloganom “Tri nam drage riječi”

Održana je prva sjednica Organizacijskog odbora vinkovačkih jeseni na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili ideju scenaristice svečanosti otvorenja 54. Vinkovačkih jeseni Ane Cvenić koja je za slogan predložila naziv “Tri nam drage riječi” rekavši kako se iza toga naziva kriju Slavonija, Srijem i Baranja.

(Petak, 18 Siječanj 2019 14:43)
PU vukovarsko-srijemska: Sukob dvije navijačke skupine

Nakon dojave o fizičkom sukobu više osoba na vukovarskom autobusnom kolodvoru, 16. siječnja, oko 19,20 sati djelatnici PU vukovarsko-srijemske na mjestu događaja zatekli su nekoliko sudionika.

(Petak, 18 Siječanj 2019 13:42)
Raspušteno Gradsko vijeće grada Iloka

Vlada RH prihvatila je rješenje o raspuštanju Gradskog vijeća grada Iloka zbog nepravovremenog donošenja proračuna, javlja Hina.

(Četvrtak, 17 Siječanj 2019 15:10)

Tri zlata Vukovarskom sokolu

Natjecatelji Vukovarskog sokola Natjecatelji Vukovarskog sokola

Na tradicionalnom 9. Otvorenom prvenstvu Brčko Distrikta u karateu i borilačkim sportovima koje je održano 10. ožujka 2018. nakon dužeg izbivanja s natjecanja nastupio je i klub Vukovarski sokol iz Vukovara s tri mlada borca Enom Car, Markom i Antom Marušićem, predvođeni trenerom Josipom Crnjcem. Ena Car je u svojoj kategoriji u grapplingu osvojila zlatnu medalju, Ante Marušić je u svojoj kategoriji također u grapplingu osvojio zlatnu medalju a u kick boxu u svojoj kategoriji zlatnu medalju osvojio je i Marko Marušić koji je ujedno i ponio pehar za najperspektivnijeg borca u juniorskoj kategoriji. S ovim rezultatima Vukovarski sokol je osvojio i ekipno treće mjesto. - Nakon što smo ove jeseni ponovo počeli s radom u novim prostorima izuzetno sam sretan i ponosan osvojenim odličjima posebno zbog toga što su to mladi borci koji se tek trebaju afirmirati u borilačkim sportovima – izjavio je trener Josip Crnjac nakon natjecanja.

Pročitano 468 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija