Ispiši ovu stranicu

Poraz košarkaša Borova

Podrška tajniku kluba Luki Živkoviću Podrška tajniku kluba Luki Živkoviću KK Borovo

Košarkaši Borova poraženi su na domaćem terenu u 16. kolu Prve lige od ekipe Universitasa rezultatom 82:78.

Prije početka ovog dvoboja Borovčani su razvili transparent podrške dugogodišnjem tajniku Luki Živkoviću, koji se u ovim trenucima nalazi na liječenju u Zagrebu i svi željno očekuju njegov povratak. Najučinkovitiji u redovima Borova bio je kapetan Mihael Bekavac sa 18 koševa , dok je kod Universitasa Bruno Rebić zabio 21. Borovčani u narednom kolu putuju u Rijeku gdje će igrati protiv ekipe Kvarnera 2010.

Goran Gunjević (Borovo) – Ekipa iz Splita je u drugom poluvremenu digla agresiju, a mi na to nismo znali odgovoriti. Jednostavno smo ušli u njihov mlin i na kraju pokleknuli. Nismo bili dovoljno pametni da riješimo neke situacije, nedostajalo je hrabrosti i samopouzdanja da idemo čvršće na koš i na kraju smo platili danak.

Milan Karakaš (Universitas) – Ušli smo dosta tromo u prvom dijelu i igrali ritam koji puno više odgovara domaćinu. Smatram da ovo nije realno stanje na tablici i da je Borovo puno bolja momčad, no imali su dosta težak raspored. Iznimno cijenim njihovog trenera koji radi odlično i zaista sam očekivao ovakav susret. U drugom dijelu smo igrali puno agresivnije i nametnuli smo ritam koji nama više pogoduje.

Pročitano 1109 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac