NAJNOVIJE
Predstavljen projekt „Na leđima konja do nove budućnosti“

Konjički klub Dunavski raj iz Vukovara  predstavio je na konferenciji za novinare EU projekt  „Na leđima konja do nove budućnosti“. Nositelj projekta je Konjički klub Dunavski raj, a partneri su mu Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar i Lokalna akcijska grupa Srijem.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 16:07)
Potpisani ugovori za proizvodnju češnjaka

U velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru Ugovore o proizvodnji češnjaka za sezonu 2018./2019., s predstavnicima 16 OPG-ova potpisali su župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i upraviteljica poljoprivredne zadruge Češnjak Mara Čuljak.

(Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 15:47)
Održan XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca

Na aerodromu u Borovu naselju održan je XI Memorijal vukovarskih zrakoplovaca u spomen hrvatskim braniteljima, članovima Aerokluba Borovo, poginulima u Domovinskom ratu.

(Nedjelja, 23 Rujan 2018 12:28)
Počeo Tjedan sporta

Na inicijativu Europske komisije Središnji državni ured za šport organizirao je Europski tjedan sporta koji je započeo 22. rujna i trajat će do 30. rujna.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:48)
204. vukovarska brigada proslavila 27. rođendan

Polaganjem vijenaca i svečanim programom u Vukovaru je obilježena 27. obljetnica ustrojstva legendarne 204. vukovarske brigade koja je 1991. godine u Domovinskome ratu branila Vukovar i područje nekadašnje Općine Vukovar.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:17)
Platforma Desno predstavila se u Vukovaru

Politički projekt DESNO u Vukovaru je održao prvo javno predstavljanje svoje političke platforme kroz deset temeljnih teza političkog preporoda hrvatske državnosti.

(Subota, 22 Rujan 2018 14:07)
U Hrvatskoj je svakodnevno 45 slučajeva nasilja u obitelji

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Vukovarsko-srijemske županije uputilo je priopćenje za javnost u kojemu stoji:

(Petak, 21 Rujan 2018 15:15)

Poraz košarkaša Borova

Podrška tajniku kluba Luki Živkoviću Podrška tajniku kluba Luki Živkoviću KK Borovo

Košarkaši Borova poraženi su na domaćem terenu u 16. kolu Prve lige od ekipe Universitasa rezultatom 82:78.

Prije početka ovog dvoboja Borovčani su razvili transparent podrške dugogodišnjem tajniku Luki Živkoviću, koji se u ovim trenucima nalazi na liječenju u Zagrebu i svi željno očekuju njegov povratak. Najučinkovitiji u redovima Borova bio je kapetan Mihael Bekavac sa 18 koševa , dok je kod Universitasa Bruno Rebić zabio 21. Borovčani u narednom kolu putuju u Rijeku gdje će igrati protiv ekipe Kvarnera 2010.

Goran Gunjević (Borovo) – Ekipa iz Splita je u drugom poluvremenu digla agresiju, a mi na to nismo znali odgovoriti. Jednostavno smo ušli u njihov mlin i na kraju pokleknuli. Nismo bili dovoljno pametni da riješimo neke situacije, nedostajalo je hrabrosti i samopouzdanja da idemo čvršće na koš i na kraju smo platili danak.

Milan Karakaš (Universitas) – Ušli smo dosta tromo u prvom dijelu i igrali ritam koji puno više odgovara domaćinu. Smatram da ovo nije realno stanje na tablici i da je Borovo puno bolja momčad, no imali su dosta težak raspored. Iznimno cijenim njihovog trenera koji radi odlično i zaista sam očekivao ovakav susret. U drugom dijelu smo igrali puno agresivnije i nametnuli smo ritam koji nama više pogoduje.

Pročitano 293 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija