NAJNOVIJE
Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović ustvrdio je danas da predsjednik Zoran Milanović ne može biti kandidat za mandatara za sastav vlade, ali ni premijer, ističući da svako drukčije tumačenje ugrožava višestranački parlamentarni demokratski ustavni poredak i vladavinu prava.

(Petak, 19 Travanj 2024 16:58)
HGK Županijska komora Vukovar organizirala seminar "Kako zaposliti stranog radnika - procedure i izazovi"

HGK Županijska komora Vukovar organizirala je u suradnji s HZZ PU Vukovar seminar "Kako zaposliti stranog radnika - procedure i izazovi".

(Petak, 19 Travanj 2024 13:56)
Vukovarka Barbara Kalauz predstavlja svoju treću zbirku pjesama

U Gradskoj knjižnici Vukovar večeras će, s početkom u 18 sati, Vukovarka Barbara Kalauz predstaviti svoju zbirku pjesama „Tragovi pjesnika“.

(Petak, 19 Travanj 2024 11:46)
51 – godišnjak iz Trpinje uhićen jer je oštetio dva automobila

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Trpinje zbog sumnje da je u Vukovaru oštetio dva osobna automobila. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su sumnju kako je osobne automobile oštetio predmetom, pri čemu je vlasnicima osobnih automobila pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća eura. Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku

(Petak, 19 Travanj 2024 11:38)
Uhićen 31 godišnjak u nezakonitom posjedovanju droge

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su, prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporabe droga, zatekli 31-godišnjaka u nezakonitom posjedovanju droge.
Prilikom policijskog postupanja, kod 31-godišnjaka iz Ivankova je pronađeno i oduzeto 201,8 grama speeda te 100 grama kreatina, odnosno smjese za povećanje mase droge, precizna digitalna vaga, mobitel i drugi predmeti za koje se sumnja da potječu od kaznenog djela. Nad 31-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja kako je navedena droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji. Osumnjičenik je, 18. travnja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku.

(Petak, 19 Travanj 2024 11:36)
U Vinkovcima znanstveni skup o gospodarenju šumama

Povodom obilježavanja 150 godina znanstvenog i organiziranog pristupa šumarstvu jugoistočne Slavonije i djelovanja Brodske imovne općine u Vinkovcima se održava dvodnevni znanstveni skup Gospodarenje šumama hrasta lužnjaka u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

(Petak, 19 Travanj 2024 09:31)
Šest novih zastupnika iz pete izborne jedinice

U petoj izbornoj jedinici izabrano je šest zastupnika koji do sada nisu imali mandat ili bili članovi vlade.

(Petak, 19 Travanj 2024 08:24)

NK Široki Brijeg po sedmi puta zaredom osvojio turnir „Blago Zadro“

NK Široki Brijeg NK Široki Brijeg Foto: Kery

Široki Brijeg 2

Nogometaši Širokog Brijega osvojili su i sedmi turnir „Blago Zadro“, oni su u finalu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedili Cibaliu. U regularnom vremenu je bilo 1:1. U utakmici za treće mjesto Vukovar 1991 je pobijedio Radnički nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, u regularnom dijelu je bilo 0:0. Pobjedničkoj ekipi Širokog Brijega pehar je uručio predsjednik HNK Vukovara 1991 Darko Dimić. Najbolji igrač turnira je Josip Čorluka (Široki Brijeg), najbolji strijelac je Marko Dabro (Cibalia) dok je najboljim vratarom turnira proglašen Antonio Tuta (HNK Vukovar 1991). Pehar za fair play je dobila ekipa Radničkog. Turnir je zatvorila pročelnica upravnog odjela za društvenedjelatnosti grada Vukovara Ana Živanović.Cibalia

Josip Barišić nogometaš Širokog Brijega – sedam puta smo bili na turniru i sedam puta smo uzeli prvo mjesto. Sigurno da nam je drago ovdje svake godine dolaziti. Nadam se da ćemo opet dogodine doći i da ćemo opet uzeti ovaj turnir. Stvarno nam je drago doći vidjeti ove ljude i ovaj grad. Cibalia je jako dobra ekipa, nema sada možda najbolje rezultate u prvenstvu ali i mi se uigravamo za nastavak prvenstva. Teško je bilo, malo je težak bio teren, lopta odskače ali dali smo sve od sebe. Na kraju je lutrija penala odlučila u našu korist, spretno i sretno smo osvojili sedmi turnir.

Trener Cibalie Mladen Bartolović – po meni mi smo u dva dana odigrali dvije dobre utakmice i protiv Vukovara 1991 i protiv Širokog Brijega. Protiv Širokog prvo poluvrijeme čak i bolje, na kraju rezultat je realan, penali su lutrije kao i svugdje. Ostao je žal što nismo prekinuli dominaciju Širokog međutim ne mogu biti nezadovoljan pogotovo nakon ovog tjedna gdje smo imali jake treninge i igrači su dobro reagirali na obje utakmice tako da smo ovaj tjedan što se tiče mini ciklusa dobro odradili. Svake godine se rado odazovemo ali ostaje žal što nismo osvojili turnir, na sličan način smo od Širokog izgubili i prije nekoliko godina. Pozdravljam ovaj turnir i nadam se da će i dogodine biti

Zoran Sabljić član udruge branitelja i suorganizator turnira – Turnir je svake godine sve bolji a ove godine je ispao nesporazum s NK Osijekom pa nisu došli na turnir ali dogodine ćemo to ispraviti a vjerujem i proširiti. Obilježavanje i sjećanje na našeg generala je bitno zbog mladih i svih prijatelja koji dolaze iz cijele Hrvatske i to moramo nastaviti. Ja sam se nadao da će ove godine turnir osvojiti Cibalia ali Široki Brijeg turnir najozbiljnije shvaća i uvijek dođu u punom sastavu. Sada ih je došlo 33. Nagodinu planiramo proširiti turnir uz ovu okosnicu domaćih klubova povećali bi na šest ili osam ekipa.

Pročitano 3406 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija