Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

"Možemo i mi" 1.Maraton lađa osoba s invaliditetom

1.Maraton lađa osoba s invaliditetom 1.Maraton lađa osoba s invaliditetom Foto: Golubica Vukovar

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar sudjelovala je 10. rujna 2017. godine sa članovima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem“, osnovanim programom „Možemo i mi“ na 1. Maratonu lađa za osobe s invaliditetom koji je organizirala Udruga „Vinkovački lađari“ i Udruga osoba s invaliditetom “Bubamara” u sklopu popratnih priredbi 52. “Vinkovačkih jeseni”.

Na natjecanju su nastupili natjecatelji iz “Bubamare”, Osnovne škole “Josipa Matoša” Vukovar, Osnovne škole “Antuna Gustava Matoša” Vinkovci, Doma “Sveta Ana” Vinkovci, Centra “Mala Terezija” Vinkovci,  Centra “Ivan Štark” Osijek i UZOSIO „Golubica“ Vukovar. Natjecanje se održavalo na Bosutu, te je bilo revijalnog karaktera, a uključivalo je vožnju plovilom prilagođenu osobama s invaliditetom, utrku čikljama i lađama osoba s invaliditetom uz pratnju „Vinkovačkih lađara“ i pripadnika HGSS-a, te nazočenje mimohodu Dječjih Vinkovačkih jeseni.

golubica vukovar1

Članovi „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem“  zajedno sa voditeljima postigli su zapažene rezultate, obzirom da su prvi puta sudjelovali na ovakvom natjecanju. Lijepo su se zabavili i vratili kući s medaljama oko vrata!

Pročitano 1480 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI