Ispiši ovu stranicu

Gimnastičarke i gimnastičari uspješno položili završni ispit

Gimnastičarke Vukovara Gimnastičarke Vukovara

Produženi gimnastički vikend 3.-5. lipnja za članove gimnastičkog kluba Vukovar protekao je u odličnom raspoloženju. U subotu 3. lipnja Vukovarske gimnastičarke su u Valpovu sudjelovale u 2. Kolu D programa i osvojile pregršt medalja. U nedjelju 4. lipnja je u gimnastičkoj dvorani održano Svečano polaganje rekreativnih programa za školarce, a  u ponedjeljak 5. lipnja je održano Svečano polaganje rekreativnih programa za predškolce. Svi rekreativni programi u vukovarskom gimnastičkom klubu vezani su uz školsku godinu, započinju u rujnu, a završavaju u lipnju. Kroz gimnastičke rekreativne programe tijekom školske godine prošao je veliki broj djece iz Vukovara, Iloka  okolnih mjesta, ali su samo najuporniji i najvrijedniji izdržali do kraja. Vrhunac rekreativnih programa je završna svečanost i polaganje pred sutkinjama i publikom.

U nedjelju su školarci pred brojnom publikom pokazali svoje gimnastičko umijeće.  Svaka gimnastičarka je pokazala vježbe na ručama, gredi i tlu, a gimnastičar na karikama i tlu.  Svaku vježbu su dobro pratile i ocjenile sutkinje Ivana Kiralj, Tea Stojšić i Bosiljka Stojšić, a trener Đorđe Stojšić i pomoćna trenerica Jelena Kiralj, uz pomoć asistetica već iskusnih natjecateljica GKV, pripremili su svaku gimnastičarku da najbolje pokaže svoju vježbu.  Gledatelji su uživali u prikazanim vježbama i u sportskom duhu bodrili sve gimnastičare.   Program Gimnastička početnica uspješno je položilo 17 , a program Škola gimnastike  položilo je 4  polaznika.Gimnastika2

U ponedjeljak je bilo još veselije, jer su nastupali najmlađi, bilo je puno više gimnastičara i gimnastičarki, a i u gledalištu se tražilo mjesto više. Pročelnica za društvene djelatnosti  Ana Živanović pozdravila je sve prisutne, a najmlađima zaželjela puno sportske sreće na polaganju. Najmlađi polaznici su, kao i oni stariji od njih,  nastupali pod oštrim okom sutkinja, ali su ih treneri dobro pripremili, tako da nije bilo nikakvih problema. Svi su jako dobro upamtili svoje vježbe i trudili se najbolje izvesti sve zadane elemente. Mnogobrojna publika je svojim bodrenjem doprinijela još boljem raspoloženju, a uzbuđenja nije nedostajalo. Drugog dana polaganja program Gimnastička igraonica uspješno su položila 32  člana,  program Gimnastiča početnica  položilo je 9  članaova GKV.

Za sve članove rekreativnih programa slijedi ljetni odmor do mjeseca rujna, kada će biti i upisi novih članova.

Pročitano 2766 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI