Ispiši ovu stranicu

Rukomet: Borovo – Slavija 40:21

Borovo - Slavija Borovo - Slavija Foto: Kery

Rukomet: Borovo – Slavija 40:21

Borovo: Polchert, Radojević (9), Luketić (4), Živković (3), Franić (4), Burazin (2), Tomašević (4), Zatezalo (8), Perendija (1), Glavanović (1), Polhert (4), Barić.

Slavija: Mandić (3), Milošević (2), Kramarić (2), Tomić (6), Andrašić (2), Špehar (1), Marković (4), Cindrić, Bičanić (1).

Rukometaši Borova očekivano su u posljednjem kolu na svom terenu lagano i uvjerljivo dobili posljednju ekipu prvenstva Slaviju 40:21. Trener Borova Vedran Uhlarik dao je prigodu svim igračima i svi su se osim vratara upisali u strijelce – znali smo da će biti ovakva utakmica jer protivnik samim svojim položajem na tablici i svojim dolaskom, kašnjenjem na utakmicu s osam igrača teško može nešto napraviti u gostima. Svoje dečke sam pokušao motivirati da odigraju jednu lijepu i ozbiljnu utakmicu i da odigraju utakmicu za sebe – rekao je trener Vedran Uhlarik te na pitanje što je bilo presudno u osvajanju trećeg mjesta a ne jednog od prva dva, Uhlarik odgovara – presudila je u jesenskom dijelu utakmica protiv Viro Virovitice koju smo izgubili kod kuće jer da smo tu utakmicu dobili, s pobjedom u Virovitici možda bi završili prvi neovisno o neriješenom rezultatu s Brodom na našem terenu. Ključni je bio poraz od Virovitice gdje smo odigrali loše prvo poluvrijeme i kasnije nismo mogli stići rezultat. To nas je koštalo prvog mjesta. Sada nam slijedi duga pauza do početka kolovoza. Slijedi nam preslagivanje ekipe nakon što su 3-4 igrača najavila svoj oproštaj od rukometa jer su ih godine „stisnule“. Vjerojatno ćemo tražiti rješenja na tim pozicijama s mlađim igračima. Za slijedeću godinu trebamo napraviti iskorak više jer osim Broda, Virovitice i Požege sve smo pobjeđivali s deset i više golova razlike – zaključio je Uhlarik. 

Borovo - Slavija2 - objvljeno

Borovo je prvenstvo završilo na trećem mjestu s dva boda zaostatka za prvakom Viro Viroviticom i bodom zaostatka za Brodom.

Rezultati posljednjeg 18. kola: Borovo – Slavija 40:21, Nexe 2 – Slatina 27:27, Valpovka – Viro Virovitica 22:35, Županja – Lipa 31:30, Brod – Požega 31:22.

Poredak:

1. Viro Virovitica 31

2. Brod 30

3. Borovo 29

4. Slatina 25

5. Požega 20

6. Nexe 2 19

7. Županja 14

8. Lipa 6

9. Valpovka 6

10. Slavija 0 

Borovo - Slavija1

Pročitano 3954 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI