Ispiši ovu stranicu

Veleučilište: Prvi u dodatnim kvalifikacijama

U Zagrebu su 31. siječnja 2017. održane dodatne kvalifikacije za popunu UniSportFutsal Lige u sezoni 2016/2017.  U dodatnim kvalifikacijama sudjelovalo je šest studentskih ekipa raspoređenih (ždrijebom) u dvije skupine te je najbolja iz svake skupine stekla pravo nastupa, a to su ekipe Sveučilišta u Dubrovniku te Veleučilište „Lavoslava Ružičke“ u Vukovaru.

Skupina -A (poredak):

1. Sveučilište u Dubrovniku 6 bodova

2. Tehničko veleučilište u Zagrebu 3 boda

3. Veleučilište u Slavonskom Brodu 0 bodova

Skupina - B (poredak):

1. Veleučilište u Vukovaru 6 bodova

  1. Veleučilište u Šibeniku 1 bod
  2. Sveučilište u Rijeci 1 bod

U 1. kolu dodatnih kvalifikacija Veleučilište „Lavoslav Ružička“ pobijedilo je Sveučilište u Rijeci rezultatom 3:0(3:0). Strijelci su: Josip Grbanović,Karlo Majtanić i Fabijan Petričević.

U 2. kolu odigrana je neizvjesnu  utakmicu između Veleučilišta u Vukovaru i Veleučilišta u Šibeniku, Vukovar je pobijedio rezultatom 4:3 (3:1). Strijelci za Vukovar bili su: Karlo Majtanić, Sebastijan Petričević i dva puta Fabijan Petričević od kojih je drugi gol u zadnjim sekundama utakmice presudio pobjednika. UniSportFutsal ligu sačinjavati će osam najboljih studentskih ekipa u Republici Hrvatskoj a to su:Sveučilište u Dubrovniku,Sveučilište u Splitu,Sveučilište u Zadru,VERN,Sveučilište u Zagrebu,Veleučilište Baltazar iz Zaprešića,Sveučilište u Osijeku i Veleučilište „Lavoslava Ružičke“ u Vukovaru.

Za ekipu Vukovara nastupili su: Toni Maričić, Karlo Majtanić, Josip Grbanović, Dražen Šibalić, Dominik Suton, Ivan Storjak, Fabijan Petričević, Sebastijan Petričević, Filip Cerovski i  Ivan Đurković.Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Pročitano 1520 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV