Ispiši ovu stranicu

Dražen Pejić novi je predsjednik Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije

Dražen Pejić izabran je za predsjednika Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije na četverogodišnji mandat. To je glavni zaključak Izborne skupštine Košarkaškog saveza Vukovarsko-srijemske županije održane u petak, 23. prosinca u Vukovaru u prostorijama športske dvorane Borovo. Na skupštini je prisustvovalo svih 22 delegata koji predstavljaju šest košarkaških klubova i dvije stručne udruge koje djeluju na području Vukovarsko-srijemske županije, te se, nakon prvog dijela i izvješća za proteklo razdoblje od prošle skupštine prišlo izboru novog predsjednika i Izvršnog odbora Saveza. Kandidaturu za predsjednika podnijela su dva kandidata – Dražen Pejić ispred Košarkaškog kluba Borovo Vukovar i Željko Ilić ispred Košarkaškog kluba Vinkovci, a Dražen Pejić je pobijedio s 14 glasova delegata, dok je za Ilića glasovalo njih 8.

Izabran je novi Izvršni odbor u kojem će, uz predsjednika Pejića, sjediti: Branko Krekman, koji je izabran za zamjenika predsjednika, Igor Modalek, Mario Rajtarević, Željko Ilić, Milica Arsenović, Amir Delić, Damir Marić i Vladimir Hrček.

Rad Saveza kontrolirati će Nadzorni odbor: Branislav Orešković, predsjednik, Zvonko Leko i Dalibor Šandrk , a u Stegovni sud izabrani su: Stipo Čalušić, predsjednik, Luka Živković i Jelena Pantić. Za tajnika je ostao Ivan Vujeva.

Pročitano 1480 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV