Ispiši ovu stranicu

Vukovarske gimnastičarke odlične u Samoboru

U Samoboru je 17. prosinca održan Božićni međunarodni turnir u sklopu proslave dvadeset godina djelovanja gimnastičkog kluba. Bio je to do sad najjači turnir, nastupilo je više od 200 natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.  Vukovarski klub je nastupio s osamnaest natjecateljica.  Prva je nastupila najmlađa Monika Zovko i u vrlo jakoj konkurenciji u B programu u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila odlično 3. mjesto. 

U C programu GK Vukovar je imao predstavnice u tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. 

Mlađe juniorke ekipno 3. mjesto. Pojedinačno: 1. Miljana Poznanović, 16. Nikolina Velikić, 28. Marina Stevanović, 29. Petra Petričević i 30. Lana Keser

Juniorke ekipno 2. mjesto. Pojedinačno: 7. Kristina  Gužvić, 14. Tena Ivanković, 16. Ivana Crnjac, 18. Ema Rendulić, 19.  Lucija Radoš i 21. Iva Čikanović

Seniorke ekipno 1, mjesto. Pojedinačno: 1. Tea Stojšić, 3. Vanja Kiralj, 4. Gabrijela Dudić,       7. Andrijana Božić i 8. Dora Čikanović.

Bilo je to posljednje natjecanje  u 2016. godini i vukovarske gimnastičarke su ovo natjecanje iskoristile da sezonu završe tako da se popnu na pobjedničko postolje.

Pročitano 1988 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV