ON AIR . . . . . .

U Bošnjacima obilježena 90.obljetnica smrti Stjepana Radića

Bista HSS-ovog lidera postavljena je u Bošnjacima 2005. Bista HSS-ovog lidera postavljena je u Bošnjacima 2005. Foto: HSS VSŽ

Županijska organizacija HSS-a Vukovarsko-srijemske županije prigodno je obilježila 90. obljetnicu smrti prvog predsjednika Hrvatske seljačke stranke, Stjepana Radića.

Jedan od osnivača HSS-a, Stjepan Radić političar je koji je svojim naukom i djelovanjem kroz HSS dao veliki doprinos u zaštiti najugroženijih slojeva društva, nacionalnih interesa i razvoju hrvatske političke kulture.

Vodstvo Županijske organizacije HSS-a predvođeno predsjednikom Matom Golubičićem je položilo je vijence i zapalilo svijeće ispred biste Stjepana Radića postavljenoj 2005. godine neposredno uz zgradu općine Bošnjaci. Uz vodstvo županijske organizacije, događaju su nazočili i brojni članovi HSS-a iz cijele županije, predstavnici medija te mještani Bošnjaka zajedno s načelnikom Andrijom Juzbašićem.

-Cijeli događaj i sjećanje na Stjepana Radića je prošao u ozračju kakvo i zaslužuje političar koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj političkoj povijesti. HSS Vukovarsko-srijemske županije nastaviti će i dalje svojim radom i zalaganjem dati doprinos u daljnjem radu stranke i približiti građanima Vukovarsko-srijemske županije politiku HSS-a – istaknuo je predsjednik županijskoga HSS-a Mato Golubičić.

 

Pročitano 176 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija