ON AIR . . . . . .

Pavao Josić o menadžerskim ugovorima

Članovi Živog zida na press konferenciji Članovi Živog zida na press konferenciji Foto: Valerija Lozančić

Živi zid Vukovarsko-srijemske županije održao je konferenciju za novinare vezano uz menadžerske ugovore u poduzećima koja su u stopostotnom vlasništvu Grada Vukovara.


Gradski vijećnik i koordinator Živog zida za Vukovarsko-srijemsku županiju, Pavao Josić rekao je na konferenciji za novinare kako je u posjedu  menadžerskih ugovora koje su bivši i sadašnji čelni ljudi Vukovara potpisali s direktorima vukovarskih gradskih poduzeća kojima su u stopostotnom vlasništvu potpisali.  Najveći iznos odnosi se na menadžerski ugovor potpisan s Milicom Zebec, bivšom direktoricom Vodovoda grada Vukovara. Ugovor je potpisan u mandatu bivšeg SDP-ovog gradonačelnika Željka Saboa, a aneks je potpisao Ivan Penava.


-Ugovor joj garantira brojne povlastice poput telefona, auta srednje više klase, plaćene putne troškove, ali i to da će u slučaju dobivanja otkaza od Grada dobiti otpremninu u iznosu od 1,3 milijuna kuna, odnosno šest godišnjih bruto plaća. Dakle, ukoliko Grad želi smijeniti direktore svojih tvrtki,  umjesto da im se da otkaz još ih se nagrađuje, zbrinjava i zataškavaju  greške, rekao je Josić.


Na press konferenciji govorili su i Vijećnik Živog zida u Županijskoj skupštini Vukovarsko-srijemske županije Damir Maduna, članica Tatjana Draženović  i glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić koji je rekao da su ovi ugovori tiha koalicija SDP-a i HDZ-a i da je Živi zid jedina istinska oporba.

Pročitano 615 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija