ON AIR . . . . . .

Buljan o naplati parkinga subotom

Naplata parkinga subotom Naplata parkinga subotom Foto: HRV

Vijećnik oporbenog SDP-a u Gradskom vijeću Grada Vukovara Darko Buljan, uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća oglasio se priopćenjem za medije u kojemu između ostaloga izražava zadovoljstvo što se na dnevnom redu predstojeće sjednice nalazi točka: „Donošenje Odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad Osnovnim školama u Gradu Vukovaru“ koji je predzadnji korak u namjeri da Grad Vukovar upravlja svojim osnovnim školama.

Buljan je izrazio i nezadovoljstvo efikasnošću i radom Gradske uprave i gradonačelnika jer na njegovu inicijativu koju je predao 28. veljače 2018. vezana uz skraćivanje vremena naplate parkinga subotom još uvijek nije dobio nikakav odgovor.

Dodao je kako se neefikasnost pokazuje i na primjeru povlačenja točke s dnevnog reda na 6. sjednici koja je održana 31. siječnja 2018. godine. Riječ je o točki „Donošenje Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Vukovara“, a koja je povučena tijekom sjednice zbog svojih nedostataka, a gotovo devedeset dana nakon, navedena točka nije se našla na dnevnom redu.

Pročitano 595 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija