ON AIR . . . . . .

Vinkovački SDP-e o neurednom Gradskom groblju

Neuredno Gradsko groblje u Vinkovcima Neuredno Gradsko groblje u Vinkovcima Foto GO SDP Vinkvci

Gradska organizacija SDP-a Vinkovci oglasila se priopćenjem za medije u kojemu navode kako obilazeći grobove svojih najmilijih, građani Vinkovaca su ostali neugodno iznenađeni nebrigom gradske tvrtke GTG koja brine o groblju. 

Navode kako se nekoliko građana, koji su bezuspješno pokušali kontaktirati djelatnike ove vinkovačke tvrtke, obratilo njima kao oporbenoj stranci, kako bi pokušali utjecati na uređenje i dovođenje Gradskog groblja u pristojno stanje.

Priopćenje za medije popraćeno je i fotografijama iz kojih je vidljivo kako je cvjetni i plastični otpad – ostao još od blagdana Svih svetih – odložen na groblju u velikim hrpama na više mjesta. Građani taj otpad sami uklanjaju sa svojih grobnica i odlažu u spremnike, a u priopćenju navode kako bi to trebala biti obveza vinkovačke tvrtke GTG.

Vinkovački SDP-ovci stoga, u priopćenju apeliraju na medije da izvrše javni pritisak na odgovorne u Gradu Vinkovcima i GTG-u, kako bi izvršili svoje obveze, koje su, kako navode sami trebali napraviti bez da ih itko opominje, jer Vinkovci i njegovi građani zaslužuju čisto i uredno groblje, a koje uredno plaćaju oko 250 kuna godišnje po grobnici.

Pročitano 586 puta
Ocijeni sadržaj
(276 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija