ON AIR . . . . . .

Održana VI. izborna konvencija Foruma mladih SDP-a VSŽ

VI. izborna konvencija Foruma mladih SDP-a VSŽ VI. izborna konvencija Foruma mladih SDP-a VSŽ Foto: FM VSŽ SDP-a

Forum mladih SDP-a Vukovarsko-srijemske županije održao je VI. Izbornu Konvenciju. Konvenciju je pozdravio Darko Buljan, tajnik ŽO SDP-a Vukovarsko-srijemske županije. 

Dosadašnja predsjednica Biljana Gaća od srca je zahvalila svima na vrlo dobroj suradnji te istaknula da su rad i trud Foruma mladih SDP-a Vukovarsko-srijemske županije prepoznati i od strane Foruma mladih SDP-a Hrvatske koji ju je ove godine izabrao za predsjednicu državnog Foruma mladih SDP-a te na taj način odao priznanje i županijskom Forumu mladih. Novom rukovodstvu je zaželjela puno sreće i hrabrosti.

Za predsjednika je izabran Dario Omazić iz Babine Grede, potpredsjednicu Ranka Kojčinović iz Vukovara i potpredsjednika Mihovil Vulin iz Vinkovaca. Izabrani su i članice i članovi Predsjedništva, kao i Županijskog odbora.

Novi predsjednik osvrnuo se na razdoblje koje je iza njih, poručio je da iz svega trebaju učiti te najavio osnaživanje gradskih i općinskih organizacija diljem Županije te rad na što boljoj komunikaciji. Zahvalio je na ukazanom povjerenju od strane delegatkinja i delegata te je čestitao svima koji su uz njega izabrani.

- U Forumu mladih se nalaze mladi ljudi koji znaju razmišljati svojom glavom i koji se neće bojati kritizirati sve ono što nije dobro. Svakim danom u našoj županiji mladih je sve manje, a vladajući imaju sve više praznih obećanja o mladima. Tim floskulama se moramo oduprijeti - istaknuo je novoizabrani predsjednik

Pročitano 533 puta
Ocijeni sadržaj
(172 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija