ON AIR . . . . . .

Cjelokupni GO HDSSB-a pristupio GO HKS-a

Ivan Kovačić, Marijan Pavliček, predsjednik HKS-a i Filip Sušac, predsjednik GO HKS Vukovar Ivan Kovačić, Marijan Pavliček, predsjednik HKS-a i Filip Sušac, predsjednik GO HKS Vukovar Foto: R. Rac

GO Hrvatske konzervativne stranke u Vukovaru održala je konferenciju za medije, a tema je bila pristupanje cjelokupnog Gradskog ogranka vukovarskog HDSSB-a, na čelu s izvršnim odborom Hrvatskoj konzervativnoj stranci. 

Medijima su se obratili Filip Sušac, predsjednik GO HKS Vukovar, Marijan Pavliček, predsjednik HKS-a, te u ime novo pridošlih članova Ivan Kovačić iz vukovarskog HDSSB-a.

Sušac je izvijestio kako su s velikim zadovoljstvom pod svoje okrilje primili nove članove bliskih svjetonazora.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je HKS s vremenom, ali prije svega s radom svih članova postala druga najjača politička opcija u Vukovaru. Našim novo pridošlim članovima čestitam i nadam se odličnoj suradnji koja će rezultirati boljitkom svih naših sugrađana - rekao je Sušac.

Okupljenima se obratio i Ivan Kovačić.

- Našim prelaskom u HKS, Vukovar ostaje bez HDSSB-a. Zahvaljujem predsjedništvu HKS-a što nas je primilo u svoje redove. HDSSB napuštamo zbog loših unutarstranačkih odnosa koji su trajali dosta dugo vremena, kako prije izbora, tako i nakon izbora - rekao je Kovačić.

Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček izrazio je dobrodošlicu svim novim članovima. Najavio je daljnje jačanje ove stranke.

- Svjedoci smo da je hrvatska desnica dosta razlomljena. Naša misija je ponovno okupljanje desnoga bloka oko jedne stabilne stranke kojoj je Domovina i njezin interes iznad svega - poručio je Pavliček.

Pavliček je istaknuo da je misija HKS-a služiti malim ljudima, polagati račune onima koji su ih izabrali, te donositi odluke u interesu šire zajednice.

Dodao je kako je ponosan što je HKS mlada stranka na hrvatskom političkom nebu, koja je okupila mlade, visokoobrazovane i struče ljudi koji su prije svega domoljubi.

Nakon obraćanja novinarima Ivan Kovačić potpisao je pristupnicu HKS-u u ime svih članova nekadašnjeg vukovarskog HDSSB-a.

Pročitano 4400 puta
Ocijeni sadržaj
(97 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija