ON AIR . . . . . .

GO HDZ: Aktivnosti najavljene od strane GO SDP-a Vukovar smatramo nepotrebnim

GO HDZ Vukovar GO HDZ Vukovar Foto: arhiva hrv.hr

Priopćenjem za medije oglasio se Gradski odbor HDZ-a Vukovar. Kao predmet priopćenja navodi se osvrt na konferenciju za medije vukovarskog SDP-a na temu obnove OŠ Nikole Andrića. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Čitajući medijske istupe „partnera“ GO SDP-a Vukovar i Živog zida, ne možemo a da se ne osvrnemo na njihove tvrdnje i inicijative. Naime, žao nam je što GO SDP-a Vukovar zajedno sa svojim „partnerima“ iz Živog zida koristi nesreću djece, roditelja i djelatnica OŠ Nikole Andrića u vlastite promotivne svrhe.

Ne želeći opravdati niti jednu instituciju niti pojedinca zbog kojih je ova škola u trenutnom stanju misleći prije svega na ljude iz svojih redova koji su svojim ne radom doveli do takve situacije, ne možemo a da se ne osvrnemo na aktere aktualnih priopćenja GO SDP-a Vukovar i Živog zida. Još su nam svježa sjećanja na slike iz ugostiteljskog objekta „Megaron“ gdje tadašnji aktualni ministar Jovanović i ondašnji ravnatelj OŠ Nikole Andrića objeduju nakon „uspješno“ izvršenog posla.

Također želimo istaknuti kako je inicijativa za preuzimanje osnivačkih prava osnovnih škola na Grad Vukovar od strane Vukovarsko-srijemske županije u poodmakloj fazi, te navedene aktivnosti najavljene od strane GO SDP-a Vukovar smatramo nepotrebnim. Naravno da su one isključivo u svrhu prikupljanja jeftinih političkih bodova. Ovakav način komuniciranja smatramo dnom političke i svake druge kulture.

Za 5 godina vašega stolovanja niste napravili ništa. Naši predstavnici izvršne vlasti na svim nivoima intenzivno u suradnji s vodstvom OŠ Nikole Andrića rade kako bi se sredstva za obnovu u što kraćem roku osigurala, te kako bi obnova iste započela.“ – stoji u priopćenju GO HDZ Vukovar. 

Pročitano 1311 puta
Ocijeni sadržaj
(99 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija